De Vlaamse regering heeft beslist om alle sportmanifestaties tot einde maart af te lasten.

Er zijn dus geen competitiewedstrijden tot einde maart.

Tot nader bericht gaan ook onze hockeytrainingen niet door. Wij houden jullie verder op de hoogte.

 

Op 23 en 24 mei organiseert Braxgata HC op de Schorre in Boom voor de 25ste keer haar jeugdtornooi, het ‘BRAXAQUA JEUGDTORNOOI’.  

Alle ploegen vanaf U6 t/m U16 zijn welkom. Zaterdag spelen de U11-U16 en zondag de U6-U10.  De prijs bedraagt 23 euro per persoon.

Naast veel hockeyplezier, kan je ook genieten van heel wat andere activiteiten zoals een rad van fortuin voor de kleintjes, een surfplank animatie voor de wat grotere kinderen, een smoothiebar voor jong en oud en een cavastand voor de volwassenen onder ons… en nog véél meer!  

Het thema van dit jaar is AQUA.  Per dag wordt er een prijs uitgereikt aan de best verklede jongens- en meisjesploeg.  

Inschrijven kan hier voor U11-U16 of voor U6-U10

Nog vragen? braxjeugdtornooi@gmail.com  Wees er vlug bij, want vol is vol!!

Naar aanleiding van de uitbraak van het COVID19 virus, en het feit dat er nu ook meer besmettingshaarden worden vastgesteld in de ons omringende landen, stuurde de Belgische Hockey Federatie volgende richtlijnen naar de clubs:

  • Personen zonder symptomen hoeven hun normale activiteiten niet te wijzigen/beperken. Je mag dus gerust komen trainen en matchen spelen.

 

  • Enkel in geval van luchtwegenaandoeningen (en met een reisgeschiedenis in de 14 dagen voor het begin van de ziekte naar een land/regio met wijdverspreide transmissie: China, Zuid-Korea, Iran, Italië, Singapore en Japan), gelieve telefonisch contact op te nemen met zijn/haar huisarts, die de situatie zal beoordelen en de gepaste maatregelen nemen.

 

Het volledige artikel vind je hier terug.

Nog veel hockeyplezier!

Ook in 2020 gaan we verder met inspanningen rond Clean Brax!

Onlangs werd de inkom (tunnel) aangepakt: deze is nu proper en er staat niets meer. Heel erg bedankt aan Roy en Phil voor deze mooie actie!

De rekken waar de spullen in gezet kunnen worden staan nu achter het hoekje bij de Tomorrowland poster. Het is de bedoeling dat de inkom vrij blijft en dat de spullen (hockey zakken / keeper zakken / drinkbus bakken/ …)  IN de rekken gezet worden en niet meer rondslingeren voor de inkom van het clubhuis of in de kleedkamers! Er wordt nog gekeken voor een afdak om de rekken ook te beschermen bij regen.

Daarnaast werden ook de kleedkamers aangepakt. Deze zullen vanaf nu op woensdagnamiddag en vrijdagavond op slot zijn. Dit is namelijk geen speelplaats voor de kids!

Wil je toch gebruik maken van de kleedkamers om je om te kleden of om te douchen? Vraag dan de sleutel aan de bar. Opgelet, kinderen worden geacht begeleid te worden door een volwassene die ook de verantwoordelijkheid neemt om niet alleen de sleutel terug te brengen, maar ook om de kleedkamer proper terug achter te laten.

En nog een wijziging: je zal het misschien al gemerkt hebben, maar er zijn geen plastic bekertjes meer beschikbaar om water te nemen aan de toog. Uiteraard is er nog water beschikbaar, maar zorg voor je eigen drinkbus als je nog water wil “tanken”!

Op zaterdag 15 februari organiseren onze Dames 1 een kaas- en wijnavond

 

Dit is de eerste zaterdagavond na de herstart van de outdoorcompetitie, dus misschien het ideale moment om met de ouders van jullie teams een tafel te maken om de eerste winst te vieren, het verlies weg te drinken, carpools en/of scheidrechters af te spreken...

 

Onze dames 1 zijn vooral studenten die hun studies combineren met tophockey, waardoor er weinig tijd is om elders nog wat bij te verdienen. Ze willen met de opbrengst hun kas wat spijzen voor een teamevent. Anderzijds is dit ook de ideale gelegenheid om deze sympathieke bende te leren kennen, zodat jullie met nog meer enthousiasme onze Dames 1 kunnen aanmoedigen aan de zijlijn op zondag.

 

Zij hopen dan ook dat jullie massaal inschrijven op braxgatad1@gmail.com

 

Zaterdagavond 8 februari organiseert Brax H1 weer een Fifa tornooi voor de jeugd en kunnen ouders op dat zelfde moment genieten in het restaurant van een overheerlijke Spaanse tapasavond powered by Alex Casasayas. Geniet van patatas bravas en andere heerlijkheden terwijl je kids zich in het zweet gamen! 

De deelnemers aan het tornooi worden verwacht om 18u00, uiteraard start dan meteen ook de apero voor de (groot)ouders! Einde voorzien omstreeks 21u30.

Met je deelname steun je H1 voor hun trainingstage.

Inschrijven (15 pp inclusief spaghetti) voor het fifa tornooi doe je HIER

Inschrijven voor het Tapasdinner (30 pp) doe je HIER

De Allstars van Braxgata hebben duidelijk goede voornemens gemaakt voor het nieuwe jaar en dat zal geweten zijn! Volgende donderdag, 23 januari, spelen ze niet 1 maar 2 wedstrijden! Alle hens aan dek dus voor deze dolle donderdag…

Naast spelers zijn uiteraard ook supporters van harte welkom om Brax Blue en Brax White het beste van zichzelf te zien geven vanaf 20u30 en mee te genieten van de ongetwijfeld dik verdiende ‘derde time’ achteraf!

Joepie! Deze week krijgt Braxgata terug een betaling van Trooper. Een deel van onze opbrengst van vorig jaar. 800€ voor de club, danzij jullie allemaal! Heel erg bedankt!

Maar…

Kent ge het?

Net besteld bij Bol.com, maar toeme!-tedju!-crap!, vergeten langs Trooper te passeren. Te laat.

Niet uit slechte wil ofzo hé, want iedereen vindt Trooper wel leuk, maar gewoonweg vergeten. Volgende keer dan. En het dan weer vergeten. Spijtig! Geen gratis monnies voor Braxgata dan :-(

Wel, hier is de oplossing: Trooperbot. Hij is zo zalig dat we hem zelfs al Botje noemen!

 

Wat kan Botje doen voor jou?

  1. Jij begint te shoppen. Telkens je op een Troopershop komt, zal hij verschijnen en zeggen: “bliep, bliep, Troopershop gevonden.”
  2. Jij klikt om Trooper te activeren.
  3. Trooperbot stuurt het nodige naar Trooper. De monnies voor Brax zijn binnen! :-)

 

Hoe kan je de Trooperbot installeren?

Simpel! Klik hier en volg de instructies. 2 minuutjes werk en nooit meer Trooper vergeten!

Hier vind je indien nodig trouwens ook nog wat extra info over de Trooperbot.

Veel succes!

Classical Brax stages/kampen zomer en herfst 2020:

Juli 1-3:   klik hier                                         Juli 6-10:   klik hier

Augustus 3-7:   klik hier                                Augustus 17-21:   klik hier 

Herfst 3-5 november:   klik hier 

En ook nog:

Multi Skilz 27-31 juli:  inschrijven klik hier  meer info pt.jmertens@gmail.com

 

 

Woensdag zijn de Red Lions, met uiteraard onze Loick Luypaert op stage naar Australië vertrokken ter voorbereiding van de Pro League en de komende Olympische spelen.

Naast de vaste kern van 23 spelers heeft coach Shane Mac Leod ook 13 jonge spelers uit o.a. de Young Red Lions meegenomen.

Zij vormen de development squad  Tokyo and Beyond. “ Continuïteit voor de A kern garanderen en hen laten spelen tegen zeer sterke tegenstrevers is het doel van deze stage. Ze zullen ook als sparringpartner aantreden voor de A’s. “ Dixit Shane Mac Leod Braxgata is fier dat Maxime Loots en Nelson Onana  deel uitmaken van deze selectie.

We wensen Maxime en Nelson veel geluk voor hun stage, dat ze  hun talent verder kunnen ontwikkelen om, wie weet, later definitief naar de A kern te verhuizen.

Op zondag 23 februari kan u Loick, Nelson, Maxime en alle andere toppers van Heren 1  en Dames 1 weer aan het werk zien bij de herstart van het seizoen.

13 feb 12u00 D1 Braxgata - Racing

     15u00 H1 Braxgata - Racing

 

Vrijdag 20 december, tijdens en na de jeugdtrainingen, organiseren onze GLAM-ers een reuze gezellige Kersthappening. Met heel veel lekkers voor jong en oud, maar vooral met heel veel sfeer en gezelligheid. Iedereen van harte welkom!

Vanaf maandag 18 november zijn er enkele wijzigingen in de trainingsuren van toepassing, graag zetten we hierbij nog even de details hiervan door hieronder.
 
De indoor trainingen, zoals eerder gecommuniceerd, blijven ongewijzigd.  Na de winterstop worden de jeugd-veldtrainingen hervat op vrijdag 10 januari 2020.
 
Indien u vragen heeft, aarzel niet uw ploegmanager aan te spreken!

De juiste formulieren voor hockey ongevallen kan je terugvinden via onze website, linkerkant: "Ongeval formulieren".  Gebruik de oude formulieren van "Arena" niet meer, we werken nu met "Belfius".  Vul zoveel mogelijk in, scan ze en mail naar secretariaat@braxgata.be.  

Door omstandigheden beschikt Brax onverwacht niet meer over zaalverantwoordelijken (ZV) voor de indoor hockey in de Braxhall.  Zonder ZV kan er in de Braxhall niet gespeeld worden.  Voor de twee speeldagen in december (zondag 1 en 8) zal de secretaris deze functie waarnemen, er van uitgaand dat er vrijwilligers een handje willen komen toesteken. 

Voor de maand januari zoeken we verschillende personen die als zaalverantwoordelijke willen optreden in de Braxhall. De ZV zorgt er voor dat de zaal op tijd klaar staat voor de wedstrijden, en voor het opruimen op het einde van de dag.  Daarbij schakelt hij spelers/ouders in van de aanwezige teams.  De ZV heeft ook een aantal specifieke taken bij de wedstrijden (geen verband met de spelregels) zoals er voor zorgen dat de wedstrijden tijdig beginnen en eindigen.  Hij zorgt er ook voor dat  de teams en bezoekers zich houden aan de gebruiksregels van de zaal.

De ZV tekent een contract met de Belgische hockeybond.  Hij wordt per uur betaald (ongeveer 10€) en ontvangt een forfaitaire verplaatsingsvergoeding.  Er wordt opleiding voorzien en bijstand bij de inwerking.

Deze vacature is bezoldigd en staat ook open voor vrienden en kennissen.

Kandidaturen naar secretaris@braxgata.be

Onze Seba heeft de prestigieuze Siflet d’or 2019 gewonnen en is daarmee uitgeroepen tot beste scheidsrechter van België!!

Dikke proficiat!!

Trainingsschema

Uitslagen en rangschikking
Ongeval formulieren
Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
10/07
Koen Van Praet
10/07
Nicolas Gysels
10/07
Jan Den Boer
11/07
Inge Michiels
11/07
Gill Scheltjens
11/07
Maxim Van De Vyver
11/07
Yenthe Vandermeulen
SocialMedia
 
  
Kalender
  July 2020  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
  August 2020  
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Zoek op deze site:

© 2019, website powered by Twizzit.com