JA het was warm.....maar wat was het CHILL! 150 kids deden mee aan de eerste editie van het Chill Out tornooi....en 150 kids hebben enorm genoten.

Bedankt aan de deelnemers om zo massaal en enthousiast mee te doen.

Het succes is mede te danken aan de sponsoring van Cronos en de mooie prijzen van Aspen Indoor Ski. Daarnaast een stevig applaus en een warme kus voor Marc Joosen (techniek), Rudy Vaes (muziekinstallatie), Frank van Aert (decoratie/animatie), Koen van Guijze (speaker), Karolien Spaepen (medic), Victor Vleminckx en Danny Barbier (DJ's) 

Wij kijken alvast uit naar de volgende editie.

Tjeerd Stevens maakte wederom prachtige foto's waarvoor dank, bekijk ze HIER

 

De vakantie staat voor de deur! Nog snel een hotel boeken? Nog geen auto gehuurd? Last-minute vlucht? Vergeet niet te Trooperen...
 
Ga via Trooper naar je favoriete webwinkel en laat Brax mee genieten van jou vakantie! 
 
 

Nog niet ingeschreven voor de Zomerhockeystages? Schrijf je dan snel in via onderstaande links! De inschrijvingen voor de juli stage sluiten nu zondag, 23 juni.

Juli:  1 tot 5 juli voor keepers en voor veldspelers

Augustus:  19 tot 23 augustus voor keepers en voor veldspelers

 

 

"DE KLUSJESDAG"

Heren 1, Gents, Vets, ladies, U19 girls zijn al present! Wie nog.....

VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK!

Dit jaar is er opnieuw werk aan de winkel. We gaan vooral de gevel aan de kleedkamers opfrissen, een beetje kuisen en het meubilair aanpakken. Uit het verleden weten we dat deze halve dag altijd een heel gezellige bedoening is. Ouders, kinderen en zelfs grootouders die samen hun handen uit de mouwen willen steken.

Graag hier  aanmelden zodat we ongeveer weten op hoeveel hulp we mogen rekenen.

Samen PROUD TO BE BRAX!

Tot op zaterdag 29 juni om 9h30! 

Op zaterdag 29 juni treden de masters van Braxgata aan tegen Schwarz- Weiss Koln. De wedstrijd is om 14u00. Supporters meer dan welkom. Perfecte ontspanning na de klusjesdag! Onze masters bereiden zich alvast terdege voor op deze verbroedering.

Op zaterdag 15 juni verdedigden Gents 3 voor het 2e jaar op rij de Brax-kleuren tijdens de 14e editie van de Gentlemen Hockey Player Trophy. Na de eerste plaats in hun poule volgde een felbevochten halve finale waarin onze heren via spannende strokes de winst naar zich toe wisten te trekken. In de finale bleken de ‘Shaducks’ van Waterloo net een maatje te sterk en moesten onze Braxers hun enige tegengoal toestaan. Maar met een mooie 2e plaats en de trofee van goalie van het toernooi voor Jeffrey, kunnen onze Gents terugkijken op alweer een geslaagde editie.

 

De U10B3 jongens hebben er een moeilijk maar leuk seizoen opzitten. Als U9’ers kwamen ze een heel jaar uit tegen de ‘grote jongens’ en mochten ze voor het eerst kennis maken met indoor hockey. Grote aanpassingen voor deze boys waar ze samen met coach Brice het allerbeste van proberen maken hebben. En hoewel dit weinig winst opleverde in de scores op het veld, zijn deze jongens naast het veld zeker uitgegroeid tot een hechte vriendengroep.

Het was voor hen dan ook heel leuk om het seizoen in schoonheid af te sluiten op ons eigen jeugdtornooi waar de jongens de ziel uit hun lijf speelden en na 3 overtuigend gewonnen matchen en 1 gelijkspel net de beker aan hun neus voorbij zagen glippen.

Bedankt Brice voor je coaching en je engelengeduld. Bedankt manager Katleen en CV Stéphanie voor de vlekkeloze organisatie dit seizoen. Bedankt aan alle ouders voor de leuke sfeer naast de draad.

 

 

14-U16 boys & girls ! De “fysieke” cel van Jonas organiseert vóór de zomertrainingen van de 11tallen een “social run”.

Ouders die zin hebben om mee te lopen zijn ook steeds welkom!

Doel van deze run is om de spelers kennis te leren maken met een juiste loopintensiteit / snelheid om hen off-season beter te kunnen begeleiden.

Start om 18u45, graag tijdig aanwezig omdat we gaan lopen in de Schorre en als je te laat bent, kan je niet meer deelnemen. Drinkbus met water een must; en mocht je een hartslagmeter hebben: meebrengen!

Onze U8 jongens ploegen hebben een top seizoen achter de rug waarbij twee ploegen in VHL 1  speelden en beide in de top 3 staan. Alle drie de ploegen hebben hun uiterste best gedaan tijdens het jaar en hebben een mooie evolutie gemaakt in hun hockeyspel en vormen een hechte ploeg. De kers op de taart van dit seizoen was zeker de bekerwinst op het jeugdtoernooi. De Brax Buffalo’s kregen lovende commentaren over hun gepersonaliseerde cowboy outfit. Bedankt aan onze trainers en coaches voor het toffe jaar!

u19G1 Well done girls & (opnieuw J) coach Mathias: Eredivisie verzekerd volgend jaar!

And the winner this season is…

U19G2: 3x KAMPIOEN !!!

Eerste seizoenshelft: kampioen in VHL 2 Indoor: kampioen in VHL 2 Tweede seizoenshelft: kampioen in VHL/LFH 1-A

© 2019, website powered by Twizzit.com