Beleef autosport veilig, maar écht.

Braxgata Hockey Club is trots Inkart tot één van zijn sponsors te mogen verwelkomen. Inkart en Braxgata zijn een samenwerkingsengagement voor 3 seizoenen aan gegaan. We delen dezelfde waarden zoals sporten met respect voor tegenstanders, teamspirit en veel plezier maken.

Inkart is het meest toonaangevende kartingcenter van België. Het indoor en outdoor kartingcenter is gesitueerd langs de A12 in Puurs tussen Brussel en Antwerpen. Meer dan 500 bedrijven stellen hun vertrouwen in Inkart en ook de 85.000 leden blijven trouw. Fun en full-service staan bij Inkart altijd centraal, van start tot finish.

Want Inkart is veel meer dan een kartingcenter. Het is een gebeuren op zich. Zowel voor bedrijven als voor particulieren worden er tal van kartingevenementen opgezet. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de race binnen én buiten plaatsvinden en in de zomervakantie zelfs op een circuit van meer dan 1 km. Ideaal voor een teambuilding voor uw personeel. Of gewoon voor de fun met vrienden.

Bovendien kan je ook lekker eten en drinken bij Inkart. Kwaliteit staat centraal in elk aspect van uw beleving. De chefs en hun team werken met dagverse producten en bieden u een gevarieerd aanbod aan originele en heerlijke gerechten. 

 

Huur schermen voor je evenement bij Novid

Novid verhuurt audiovisueel materiaal voor evenementen zoals sportevents, beurzen, festivals, vergaderingen. Het verhuurbedrijf uit Waarloos staat klaar met creatief en technisch advies. 

Een scherm huren, daar komt veel meer bij kijken dan je in eerste instantie had gedacht. Maar daar heb je Novid voor! Om het juiste, professionele scherm te kiezen zodat je kan schitteren. De projectmanagers van Novid stellen hun technische expertise en creativiteit graag ter beschikking. Om het scherm veilig te plaatsen, om ervoor te zorgen dat het werkt en straks, voor een efficiënte afbouw. De videotechniekers halen met plezier alles voor je uit de kast (of uit de flightcase ).

Waarom samenwerken met Novid?

Novid kent de grillige deadlines in de evenementensector, ze weten hoeveel mensen en partijen er betrokken kunnen zijn en ze begrijpen de complexiteit van de projecten. Ze bieden betrouwbare oplossingen gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in de audiovisuele sector. “Wij doen alleen waar we goed in zijn!”, besluit oprichter Wouter Van Beirendonck.

You make it real, samen met Novid.

https://www.novid.be

Een robuste bosmaaier met metalen mes (geen draad). Bijvoorbeeld eentje zoals op de foto hiernaast.

Wie er eentje liggen heeft die hij/zij niet meer nodig heeft zou ons heel blij kunnen maken... Graag contact opnemen met Marc.Joosen@skynet.be

De Nationale G-Hockey ploeg, de Red Giants, zorgden vorige week op de EK voor een fantastische prestatie! In twee verschillende categorieën wisten ze een tweede en derde plaats te bemachtigen.

Dikke proficiat voor Amco, Oscar en captain Tatjana die een pracht van een bronzen medaille mee naar Brax mogen brengen!

Vanaf heden is DNA Hockey in Boom onze retailpartner. Het Braxgata tenue is daar vanaf heden verkrijgbaar. Het braxgata wedstrijdtenue is verplicht voor alle spelers die uitkomen in de competitie. Het bestaat uit een Osaka shirt, short of rok en kousen.

Ook het bedrukken van shirts met naam en/of nummer moet bij DNA Hockey gebeuren. Enkel Osaka nummers zijn toegestaan op onze Brax shirts! Dus niet uitwijken naar een andere drukker! 

Helaas is de levering van printnummers door Osaka vertraagd en kunnen er momenteel geen rugnummers gedrukt worden. Dit ligt niet aan DNA Hockey en niet aan Braxgata. Osaka doet het uiterste om dit in orde te brengen. 
De rugnummers zijn voor alle teams vanaf u14 , vanaf de eerste speeldag 7 september, verplicht. Er is dus nog even tijd. Volg wel vast de procedure voor printen volgens link hieronder. 

Hoe shirt laten bedrukken bij DNA Hockey?

De bedrukking van een NUMMER en/of NAAM moet EERST op voorhand aangekondigd worden en dan kan je een paar dagen later langskomen om je shirt te laten bedrukken…

Kijk op onze sociale media voor de communicatie.

Op onze website vind je de nodige informatie over de bedrukkingsprocedure.

Klanten die zich zonder voorafgaande aankondiging komen aanmelden kunnen in de meeste gevallen NIET onmiddellijk geholpen worden vanwege onze drukplanning én klanten die de procedure wél correct volgen.

www.dnahockey.be
https://www.facebook.com/dnahockey

Ook voor de Nationale G-ploegen is het momenteel EK. En Brax is met Tatjana, Oscar en Amco sterk vertegenwoordigd in de nationale G-ploeg. Proficiat aan alledrie en amuseer jullie geweldig op de velden van Victory. 

Op 29 augustus van 9.00-14.00 u. worden alle jeugdtrainers verwacht op onze jaarlijkse ‘train the trainer’ startdag op Brax. Er zal op verschillende niveaus trainingstips en info worden overgebracht. Dus ook ervaren trainers dienen aanwezig te zijn om hun trainingskills te verbeteren! De startende trainers die zich in mei opgegeven hebben worden ook verwacht. Leerrijk en verplicht dus!

Deze veranderingen zijn van toepassing aan de catégorieën die op volledig veld spelen : U14 tot U19 en alle Senioren catégorieën (behalve Ladies en Gents die op klein veld spelen)

Vrije slag overal binnen de cirkel

Een vrije slag in de cirkel ten voordele van de verdedigende partij mag vanaf nu op elke plek binnen de cirkel worden genomen.
Daarnaast blijft de regel onveranderd dat je, na een overtreding in de cirkel, een vrije slag mag nemen op de loodlijn van de plaats van de overtreding binnen het vijftien meter gebied vanaf de achterlijn.

 

 

 

 

Einde van de vliegende keeper

Een team speelt met 10 veldspelers en een volledig uitgeruste keeper óf met 11 veldspelers. Als ervoor
wordt gekozen te spelen met 11 veldspelers, dan is er niemand die de rechten van een keeper heeft.
Geen enkele speler mag binnen de cirkel de bal met het lichaam spelen. Op PC dragen de veldspelers
alleen een masker en handschoenen; keepershandschoenen en een helm zijn verboden.


Vijf meter afstand op vrije slagen in het 23m gebied, ook in de cirkel

Bij een vrije slag moeten verdedigers altijd vijf meter afstand houden, ook als ze in de eigen cirkel staan.
Stel nu dat de aanvaller op 2m van de cirkel een vrije slag krijgt, dan moet de verdediger op 3m binnen
de cirkel gaan staan. Een uitzondering geldt als de aanvaller ervoor kiest om de vrije slag direct te
nemen. De verdediger heeft dan geen tijd om op vijf meter te gaan staan en mag dan de aanvaller
schaduwen binnen de cirkel, zoals dat nu ook al is toegestaan.


Uitzondering PC aan het einde van de speelhelft verdwijnt

Er is geen verschil meer tussen de beëindiging van een gewone PC en een PC aan het einde van de
speelhelft. Voor beide gevallen geldt dat ze voorbij zijn als de bal vijf meter buiten de cirkel (dus buiten
de stippellijn) is geweest.
De PC is niet voorbij als de bal voor de tweede keer buiten de cirkel is geweest.


Stroke bij het raken van een uitrusting binnen de cirkel

Een stroke moet gefloten worden wanneer de bal een uitrusting (vb : masker, handschoen,…) binnen de
cirkel raakt en een goal verhinderd. Als er zich nog een speler of keeper achter de uitrusting bevindt, zal
er een PC gefloten worden.


Uitspelen van een vrije slag van de verdediging na een PC

Een speler van de verdedigende partij mét PC masker op mag bij een vrije slag na een PC enkel en alleen
een medespeler aanspelen; een selfpass is in dat geval verboden.
Als dit toch gebeurt, zal de scheidsrechter tegen fluiten. Gebeurt dit binnen de 23m gebied, dan is dit
een vrije slag voor de aanvallende partij; gebeurt dit in de cirkel, dan is dit een PC. De bedoeling is om
proactief te zijn en deze situatie trachten te vermijden.


Te snel betreden van de cirkel door de aanvallende partij bij een PC

Indien een aanvaller tijdens de PC de cirkel betreedt voordat de bal werd gespeeld door de aangever, zal
de PC opnieuw worden genomen en zal de aangever naar de middenlijn worden gestuurd. De aangever
mag vervangen worden door een andere aanvaller


Bal boven schouder spelen

In alle catégorieën op volledig veld (behalve Ladies and Gents die op een klein veld spelen) is het
toegelaten om de bal boven de schouder te spelen. De veiligheid moet altijd een prioriteit blijven.

 

We zijn nog op zoek naar gemotiveerde jeugdtrainers. Ben je geboren in 2005 of vroeger en zou je graag deel uitmaken van onze trainersstaf? Leiding nemen en geven, is een enorme leerschool en troef voor je latere werksituatie. En je krijgt er nog een vergoeding voor ook!  Lijkt training geven je wat? Stuur dan snel een mail naar renaud@tk-hockey.be

De U10B3 jongens hebben er een moeilijk maar leuk seizoen opzitten. Als U9’ers kwamen ze een heel jaar uit tegen de ‘grote jongens’ en mochten ze voor het eerst kennis maken met indoor hockey. Grote aanpassingen voor deze boys waar ze samen met coach Brice het allerbeste van proberen maken hebben. En hoewel dit weinig winst opleverde in de scores op het veld, zijn deze jongens naast het veld zeker uitgegroeid tot een hechte vriendengroep.

Het was voor hen dan ook heel leuk om het seizoen in schoonheid af te sluiten op ons eigen jeugdtornooi waar de jongens de ziel uit hun lijf speelden en na 3 overtuigend gewonnen matchen en 1 gelijkspel net de beker aan hun neus voorbij zagen glippen.

Bedankt Brice voor je coaching en je engelengeduld. Bedankt manager Katleen en CV Stéphanie voor de vlekkeloze organisatie dit seizoen. Bedankt aan alle ouders voor de leuke sfeer naast de draad.

 

© 2019, website powered by Twizzit.com