Het komend weekend begint de competitie voor onze D1 en H1 weer. Daarom tijd om de het hockey van onze Dames 1 en Heren 1 weer op te pakken. Daarom wat vragen aan Judith Vandermeiren (trotse kapitein van D1) en aan Loick Luypaert (trotse Kapitein van Heren 1)

 

Hoe gaat het met jou Judith en met de ploeg?

Met de Panthers zijn we (naast Judith spelen Lien, Louise, Elena en sinds kort ook Shaunda bij de Panthers) steeds door blijven trainen. Met de Braxploeg zijn we sinds medio januari weer in training. Helaas lagen we twee weken stil vanwege de sneeuw maar we zullen klaar zijn voor het 1e duel van komende zondag op Antwerp!

Wat mogen we verwachten van D1 in de 2e seizoenshelft?

We zitten in de zogenaamde Play-Off Poules. Er zijn 2 poules van 4 teams. Dus spelen per poule een hele competitie van 6 wedstrijden tegen elkaar. De 1e twee teams van iedere poule spelen dan de Play-Offs (de halve finales). Wij zitten in een poule met Gantoise, Antwerp en Victory. Mooie derby’s dus! Aangezien je de helft van de punten mee mag nemen van voor de winterstop zal Gantoise wel 1e worden. Maar wij strijden samen met Antwerp en Victory voor de 2e plek! Helaas missen we hierbij de steun van onze supporters langs de kant van het veld. Voorlopig toch….laten we hopen dat hier snel verandering in komt.

 Hoe gaat het met jou Loïck en met de ploeg?

Persoonlijk gaat het goed. Ik had het geluk dat we met de Lions op stage naar Valencia zijn kunnen gaan. Weliswaar onder strikt covid protocol maar toch even weg van het winterse Belgie.  Als ploeg beseffen wij heel goed dat wij in deze tijd enorm bevoorrecht zijn. Ook wij leven in een bubbel maar kunnen onze sport tenminste nog uitoefenen. We mogen niet alleen trainen maar ook wedstrijden spelen.  Gelukkig mogen alle jeugdleden nu in ieder geval ook weer trainen. Hopelijk zorgt dit in combinatie met het mooie lenteweer, voor een beter humeur. Met onze ploeg en met Dames 1 hebben we ook al bedacht dat wanneer het weer mag wij een gigantische (gratis) clinic te gaan geven aan onze jeugd! Om zo wat terug te doen voor elkaar.

Wat mogen we verwachten van H1 in de 2e seizoenshelft?

Helaas hebben we net geen top 8 gehaald waardoor we in de Play Down poule zitten samen met 5 andere teams. We spelen een hele competitie van 10 wedstrijden en de laatste 3 clubs in de stand zullen degraderen.  Een strijd tegen degradatie is echt een strijd met het mes op de keel. Dat zullen wij dus ook doen. Voorlopig nog steeds zonder onze fans. Gelukkig LIVE te zien via streaming. Zondag meteen een hele belangrijke wedstrijd tegen Herakles om 15.00

BRAXGATA DAMES 1 AL 11 JAAR DE BESTE VAN BELGIE

Er is een rangschikking gemaakt over de laatste 11 jaar van alle Ere-Divisie ploegen bij de dames. En wie staat er op de 1e plaats: Braxgata Dames 1!

In deze tijd toch iets om ook weer heel trots op te zijn.

Erik Gysels: “Vanaf het ontstaan van de club hebben wij altijd zeer bewust evenveel belang gehecht aan meisjes en jongens hockey. Dat beleid past bij Brax. Bij onze normen en waarden. Bij Brax is iedereen van de familie (meisjes jongens vaders moeders bompas en bomma’s) even belangrijk. Door dit beleid is er ook een jarenlange continue doorstroming van eigen talent naar de selectie van D1. Wij zijn daar erg trots op! Een aantal speelsters van onze dames zijn gestart bij de U6 en doorgestroomd niet alleen naar onze selectie maar ook naar de Nationale Ploeg. Daar zijn we natuurlijk helemaal erg FIER op!”

Judith Vandermeiren: “Maar weinig clubs zijn zo consistent en consequent aanwezig in de top van België als Braxgata. Dat maakt mij natuurlijk ook erg trots. Ik ben zelf bij de U6 begonnen. Op mijn 15? mocht ik, net als nu veel jonge meiden, meetrainen met Dames 1. Ik werd toen opgevangen door de oudere en ervaren speelsters die mij wegwijs maakte. Dat proberen wij nu ook te doen voor de jonge speelsters als Sterre Jespers, Louise Dewaet en Helle Verlinden die met ons trainen en spelen.”

Programma zondag 28 februari 

12u00  D1 Antwerp versus Braxgata te volgen via https://www.youtube.com/c/AntwerpTV  

15u00 H1 Herakles versus Braxgata te volgen via https://youtu.be/NVuCnORcllk

 

Tijdens het live webinar van 29 oktober gaven Greet De Keyser, VTM-Journaliste, live vanuit de Verenigde Staten, en Erik Joly, Chief Investment Officer ABN AMRO Private Banking tekst en uitleg bij de mogelijke impact van de Amerikaanse verkiezingen op de markten.

Herbekijk het webinar

 

Uitnodiging | Live Keynote | Amerikaanse verkiezingen met Greet De Keyser en Erik Joly

 

Op 3 november trekken de Amerikanen naar de stembus. Wat zijn de voorspellingen en wat leeft er onder het Amerikaanse publiek? Hoe belangrijk is de verkiezingsuitslag voor de beurs? Welke sectoren hebben baat bij een overwinning van Trump en welke rekenen op Biden? Bijkomend heerst er onduidelijkheid over het proces van de telling door de mogelijkheid tot stemmen per post. Hoe reageert de beurs wanneer de definitieve verkiezingsuitslag hierdoor op zich laat wachten? 

Tijdens deze Live sessie, gericht op Amerikaanse verkiezingen, op 29 oktober om 13.30 uur laten we onze experten, Greet De Keyser, VTM-Journaliste, live vanuit de Verenigde Staten, en Erik Joly, Chief Investment Officer ABN AMRO Private Banking aan het woord. Samen bespreken ze de mogelijke gevolgen van de Amerikaanse verkiezingen voor u en uw portefeuille.

VRT-Journaliste Hanne Decoutere zal als moderator het geheel professioneel in goede banen leiden en uw vragen rechtstreeks voorleggen aan onze experten.

Schrijf u nu in voor deze sessie op donderdag 29 oktober om 13.00 uur via deze link en ontdek de mogelijke gevolgen van de Amerikaanse verkiezingen op uw portefeuille.

Achter 'ikhouvanfotografie.be' zit ik: Kristel Nijskens, gepassioneerd fotografe met een winkel en studio in de Leopoldstraat in Boom.

De mooiste momenten in je leven leg ik graag voor je vast: van je communie- of lentefeest, huwelijk en bolle buik maak ik heerlijke herinneringen. Voor je familiekiekjes en de eerste frêle foto's van je baby'tje kruip ik graag achter mijn lens. Ook voor professionele portretten, kunstfoto's, een prachtig plaatje van je huisdier én praktische pasfoto's kan je bij mij terecht.

Behalve foto's, maak ik ook illustraties. Ik vind het heerlijk om mijn fantasie de vrije loop te laten en ook op een grafische en visueel sterke manier je verhaal te vertellen.

Mensen en mooie dingen, daar hou ik van. En van mijn vak natuurlijk, waarin ik die twee liefdes samenbreng.

Hockey is een mooie buitensport, vind ik. Voor de gezonde blozende-wangen-jeugd van Boom steun ik Braxgata Hockey Club dus met plezier!

Keep your eyes on the game!

Is je zicht op het veld niet scherp? Ga langs bij Optiek Goormachtigh en ontvang als Braxgata clublid -10% om je zicht te optimaliseren!  

 

 

Als gediplomeerde opticiens helpen we je graag bij het maken van een juiste keuze met kijk op comfort, maar ook het niet te vergeten ‘beauty’ aspect. Door opvolging van de modetrends en bezoeken op veeltallige internationale vakbeurzen kunnen we voldoen aan de wensen van de modebewuste brildrager. Om een betere en snellere service te voorzien, doen wij de kleine herstellingen nog steeds ter plaatse. Ook kan je bij ons terecht voor professionele oogmetingen, contactlenzen en hoorapparaten.” – Optiek Goormachtigh

 

 

Het autosalon is afgelopen maar maak u geen zorgen, u bent nog nét niet te laat!

METROPOOL


Bij Metropool geniet u nog steeds van onze saloncondities.

 Laat deze kans niet liggen en rijd het nieuwe jaar in met een klassevolle auto.
Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van een wagen die voldoet aan uw noden. 
Wilt u dit jaar uw voetafdruk verkleinen?
Laat u verbazen door de 100% elektrische Jaguar I-Pace.
Ook de Range Rover Evoque & Discovery Sport zijn nu verkrijgbaar zijn met een hybride motor die minder dan 50 gram C02 uitstoot. 

Overtuigd?
Kom dan dit weekend nog langs.
Wij zijn voor de laatste keer open op zondag tussen 12 en 17u.

Boek uw proefrit

Go Green, Go Hybrid met de Discovery Sport P300e

Onze Plug-in Hybrid Electric Vehicle  P300 combineert een 1.5-liter 3-cilinder benzinemotor van 200 pk met een elektromotor van 109 pk. De Discovery Sport PHEV kan parallel rijden in Hybrid- of in 100% EV-modus (elektrisch). Hij wordt opgeladen via een externe voedingsbron en via regeneratief remmen, en combineert naadloos het gebruik van de verbrandingsmotor met dat van de elektromotor voor optimale prestaties en maximale efficiëntie.

CO2 uitstoot 48 g/km | Fiscale aftrekbaarheid 97,2% | 100% Elektrisch rijbereik: Max. 64 km

Vraag meer info door de replyen op deze mail.


Wij ontvangen u graag met een glaasje & een hapje in onze concessies om de laatste dagen te vieren! 

Met vriendelijke groeten
Het Metropool-team

Metropool Zuid - Boomsesteenweg 427, 2610 Wilrijk
Tel: +32 (0)3 608 31 31 - E-mail: info@metropool-zuid.be

Copyright © 2020 Metropool Zuid, All rights reserved.
Metropool Zuid

 

Sinds een paar weken staat EGSISS prominent op de rokjes van de speelsters van Dames 1. ‘EGSSIS is een Belgische leverancier van software en diensten voor spelers actief in de gas & stroom-industrie. Dankzij de software van EGSSIS kunnen 55+ klanten hun operationele taken feilloos uitvoeren in 16 landen in Europa. Onze software en 24/7 dispatching zorgen ervoor dat het gas en de elektriciteit tijdig bij de juiste klanten terechtkomen. Denk maar aan onder andere grote industriële sites, steden, en gemeenten. EGSSIS stelt een 20tal mensen tewerk in haar kantoren in Aalst.

De twee mascottes van EGSSIS zijn Tim, de ‘whizzkid’, en Timo, de butler. Deze vertegenwoordigen de waarden die alle medewerkers hoog in het vaandel dragen. Namelijk een extreme klantgerichtheid waarbij we als trouwe butlers 24/7 ter beschikking staan, én de slimme oplossingen die we aanreiken om als whizzkids ieder probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen. Onze Butlers & Whizzkids zorgen er mee voor dat het licht & de verwarming niet uitgaat overheen Europa.

EGSISS is sponsor van Braxgata omdat ze graag deze mooie sport steunen, en het talentvolle D1 team mee willen ondersteunen.”

Nog geen officieel wedstrijdtenue aangeschaft? Dan is wellicht de Sint of Kerstman de perfecte kandidaat om je in het nieuw te steken! De eerste jeugdploegen werden vorig jaar al verplicht tot aanschaf, de rest van de club kreeg wat meer tijd. Vanaf september 2019 verwachtten we alle Braxers in het officiele Osaka tenue....helaas is een aantal spelers nog niet in orde! Je oude shirt kan perfect dienen om in te trainen maar tijdens officiele wedstrijden moet iedereen in de juiste outfit aantreden. Dit is de afspraak die we met onze sponsor maakten en die we uiteraard graag willen nakomen! 

dus...HO HO HO geef een Osaka Wedstrijdoutfit KADO 

Verkrijgbaar bij onze partner DNA hockey

Proficiat Sander en Nadine Baart! Op 19 november werd Noah geboren, broertje voor Julian. In deze drukke tijden maakte Sander ook nog tijd om voor zijn peterploegje U10B5 te komen supporteren! 

Zondag a.s. is de laatste competitiewedstrijd van D1 en H1. Ze spelen allebei uit op Watducks. Na de mooie overwinningen van de afgelopen weken kunnen onze dames en heren wel eens voor verrassingen zorgen! Watducks staat zowel bij de dames als de heren eerste in de poule...spanning en sensatie verzekerd dus!

Watducks – D1 12u00

Watducks – H1 15u00

Watducks opent komende zondag haar nieuwe Stadion/Tribune (zie foto). Er worden meer dan 1000 toeschouwers verwacht. We moeten wat tegenwicht bieden en laten zien dat er ook felblauw aanwezig is! Twee wedstrijden van formaat. Het kan niet zo zijn dat we onze eerste teams zonder steun van haar trouwe supporters ten strijde laten trekken. 

Fans en supporters van Dames 1 en Heren 1 en laat je zien en horen in Brax Blauw – Sjaals – Toeters – Vlaggen.

© 2019, website powered by Twizzit.com