Coordinator aanduiding scheidsrechters

Elke competitiedag moeten voor de senioren- en voor de jeugdteams  U14-U16-U19 één of meerdere scheidsrechters aangeduid worden.  Althans indien er geen nationale scheidsrechters zijn of indien er geen zijn aangeduid vanuit de brax scheidsrechterscel.

Er worden teams aan elkaar gekoppeld. Het ene team levert de arbiter, het andere team ontvangt en de managers van de teams spreken onderling verder af wie er precies komt fluiten. 

We weten allemaal hoe belangrijk het is om een arbiter op het veld te hebben. We zijn op zoek naar iemand die de indeling voor komende tweede seizoenshelft kan maken. 

In deze oefening dient rekening gehouden met de mogelijkheden van het leverende team om bij de wedstrijd van het ontvangende team tijdig aanwezig te zijn. Alle latere wijzigingen qua datum en/of uren moeten wel door de twee managers verder“opgelost” worden.

Voor deze belangrijke taak zoeken we één of meerdere leden met enige achtergrondkennis van de umpire wereld en de competitie-inrichting.  Er wordt uiteraard bijstand verleent.

Wil jij de puzzel mee maken? Graag een berichtje naar secretaris@braxgata.be