SCHRIJF NU IN ! SCHRIJF NU IN ! SCHRIJF NU IN ! SCHRIJF NU IN! SCHRIJF NU IN!

Nog op zoek naar een leuke invulling van de lange zomer? Veel hockeyfun op Brax! 

Voor juli kan je inschrijvenvoor 3 stages:    5-9/7     12-16/7     26-30/7   

En in augustus:      16-20/8

IEDEREEN WELKOM! OOK BEGINNERS EN HOCKEYLIEFHEBBERS VAN ANDERE CLUBS

Nu ook keeperstage in augustus:  16-19/8

 

Om in te schrijven, klik hier.

Wil je ook volgend seizoen bij Brax blijven hockeyen, dan moet je daarvoor niets speciaals doen.  Je lidmaatschap wordt stilzwijgend seizoen na seizoen verlengd.  Denk je aan stoppen?  Klik dan op "Lees meer" voor belangrijke informatie.

Het is eindelijk zover! Vanaf zaterdag om 9u mag het terras van ons Brax clubhuis terug open. Bij deze is iedereen dan ook van harte uitgenodigd.  

Heeft jouw zoon of dochter training? Er is spijtig genoeg nog geen publiek langs de draad toegelaten, maar oogluikend zijn of haar hockeytricks bewonderen vanaf het terras en bij een lekker drankje (en een snack) is wel mogelijk! 

Fietstochtje langs de Rupel? Spring gerust ook eens “binnen” om de batterijen terug op te laden. 

Een mooie wandeling in de Schorre? Verloren calorieën bijvullen kan zeker op ons Brax terras. 

Uiteraard is de Corona-epidemie nog niet voorbij en moeten er nog enkele regels in acht genomen worden. Wij zijn er van overtuigd dat zelfs mét deze regels het terug heel gezellig kan worden op ons terras. 

Waar moet je op letten? 

  • Consumeren is enkel toegelaten zittend aan tafel. 
  • MAX. 4 personen per tafel (-12 jarigen niet meegerekend en met uitzondering van grotere gezinsbubbels) 
  • Wie niet aan tafel zit draagt een mondmasker (niet van toepassing voor -12 jarigen) 
  • Wij hebben er voor gezorgd dat alle tafels reglementair opgesteld staan, dwz met minstens 1,5 meter tussen de tafels. We willen dan ook met aandrang vragen om de tafels niet te verplaatsen. 
  • Geen cash betaling. Lees meer in het artikel over de Braxbetaalkaart.

Om alles vlot en volledig volgens de geldende corona-regels te laten verlopen zullen drankjes en snacks enkel kunnen besteld worden door een bestelbon in te vullen en deze af te geven en meteen ook vooraf te betalen aan onze kassa in het clubhuis. Wij komen jouw bestelling dan met veel plezier aan tafel bedienen

Het clubhuis betreden zal dan ook enkel toegelaten zijn voor 1 persoon per tafel die de bestelling/betaling aan de kassa komt uitvoeren, of voor een toiletbezoek.  

Wij hopen in ieder geval om jullie in grote getallen te kunnen begroeten op ons terras. We zijn voorlopig vooral open tijdens de trainingsuren van de jeugd en senioren. Laat jullie zeker niet afschrikken door een beetje regen: een groot deel van ons terras is overdekt en daar zit je lekker droog. 

Tot binnenkort!

Wil jij familie of vrienden laten kennismaken met de hockeysport? Stuur hen dan deze flyer door. Binnenkort gratis proeftrainingen op Braxgata. SPREAD THE WORD! 

Inschrijven voor de proeflessen kan HIER

Heb jij zin om hockey training te geven? Word trainer bij Brax en ervaar hoe leuk het is om jou skills aan jonge kinderen over te brengen. Je verdient er ook nog een leuk zakcentje mee!

Ben jij van geboortejaar 2007 of ouder en zou je volgend seizoen op woensdagnamiddag en/of vrijdagavond graag hockey training geven?  Misschien wil je (ook) een team coachen?

Stuur dan een mailtje naar koen.van.praet@skynet.be met je naam & voornaam, je ploeg,  je geboortedatum en je e-mail adres!  Ervaring is niet vereist, we zorgen ervoor dat je tijdens de zomermaanden de nodige voorbereiding en begeleiding krijgt. De eigenlijke trainingen starten eind augustus, net voor het nieuwe hockeyseizoen.

 

WEBINARS VHL – UMPIRE ACADEMY

Ontdek je samen met je dochter of zoon het hockey en zet je je eerste stapjes op het veld als scheidsrechter of ben je een doorwinterde Club Umpire die normaal gezien wekelijks op het veld staat?  

Met de Whistling Wednesdays biedt de Umpire Academy van de VHL opleidingen aan voor alle scheidsrechters, van alle niveaus.

Vanaf de eerste week na de paasvakantie wordt er elke woensdagavond om 20u een workshop georganiseerd.  

Schrijf je dus zo snel mogelijk in op de workshops die jou interesseren : (inschrijven op meerdere workshops kan)

Inschrijven kan via deze link:

Webinars VHL - Umpire Academy - Hockey Belgium

Wie ‘De Schorre’ zegt, zegt Braxgata. Maar natuurlijk ook Tomorrowland (TML). 

Braxgata en TML zijn al jaren trouwe partners. Normaal is TML altijd de laatste twee weekends van juli. Vanwege Covid-19 is deze week besloten om de 2021 editie te verschuiven naar het laatste WE van augustus en het eerste weekend van september.

Ons Braxhouse verandert tijdens het festival in een Artist Village : "Home of the artists". Dit al meer dan 10 jaar lang! Tijdens de twee weekends van TML zullen we niet op onze club terecht kunnen, alle andere dagen wel. Vanzelfsprekend zullen we er samen met de organisatie van TML op toezien dat onze hockey activiteiten in augustus en september gewoon doorgang kunnen vinden. Dus geen stress voor de normale augustus kampen, de voorbereidingsstages, trainingen en alles wat met de opstart van ons nieuwe seizoen te maken heeft.

Door de verplaatsing van het festival  kunnen we mogelijk in juli nog extra hockeystages en andere activiteiten plannen.

We bekijken zeker ook of we tijdens de dagen tussen de twee weekends eind augustus iets unieks kunnen organiseren voor onze leden. 

De Paasstage 2021 is reeds volzet.  Je kan hier nog inschrijven op de reservelijst.  Indien er een plaats vrijkomt, word je dan in volgorde van inschrijving en afhankelijk van de leeftijdsgroep gecontacteerd om alsnog deel te nemen.  

Beste Braxers,

Zie hieronder het bericht dat we van de Hockeybond hebben ontvangen. We moeten wachten op het ministieel besluit (voor goedkeuring inhoud en timing) maar dat lijkt er goed uit te zien.Uiteraard moeten we ook nog de ok krijgen van de gemeente Boom dan start alles komende maandag op volgens het trainingsschema dat asap op de website zal staan. Door aanpassing van de bubbels is dit een flinke puzzel voor het sportief bestuur! 

We zijn heel blij dat we ons kunnen gaan organiseren om ook de U14 tot en met U19 te kunnen laten hockeyen. Zodra er nieuws is horen jullie dit. Ondertussen maken we een inventarisatie per team wie aanwezig zal zijn want de jeugd mag slechts 1 "hobby"bubbel hebben. Communicatie hierover verloopt via de teammanagers.

Let op: de gemeente Boom heeft ons in tegenstelling tot andere gemeentes tot op heden nog niet toegelaten om hockey voor volwassenen in bubbels van 4 te organiseren. Zelfs de verlichting aanzetten mag niet. Uitzondering voor D1/H1 op Eredivisie. 

De mededeling van de KBHB kan je lezen onder "Lees meer".

Covid betekende voor veel Braxers een verbod op hun geliefkoosde hockeysport en gingen op zoek naar een alternatief om te kunnen blijven bewegen.

We merkten dat veel Braxers hun stalen ros van onder het stof haalden of zelfs een spiksplinternieuwe racemachine hebben aangekocht. De hoogste tijd om ons te verenigen in een Brax wielerclub dacht Thomas Simons, speler bij Heren 2.

Word gratis lid

Samen met Pirazzo Sportswear werd er een origineel Brax wielertenue ontworpen. Jong of oud, een geschikte outfit om tijdens een frisse lenteochtend of een warme zomeravond de baan op te gaan mag niet ontbreken. Iedereen zal gratis kunnen aansluiten bij de Brax cycling club. We zijn heel trots om jullie deze nieuwe outfit te kunnen voorstellen. Uiteraard is er ook een vrouwenmodel verkrijgbaar.

Samen met jouw creativiteit en wilde plannen maken we van de fietsclub een groot succes.

Wij kozen om te starten een tenue. Zodra het weer en de covid regels het toelaten zullen groepsritten (zonder verplichtingen) georganiseerd worden die eindigen op de club. En wie weet...met kers op de taart: samen kijken naar een hockeymatch op het hoogste niveau (Heren1 of Dames 1). Het lijkt ons een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen, te netwerken en vooral niet langer alleen de baan op te moeten. Zet jij graag de lijnen mee uit? Contacteer Thomas braxgata.cc@gmail.com

Brax Cycling club is nog maar een eerste aanzet, een werktitel. Wij doen een beroep doen op jullie creativiteit en zoeken een leuke naam voor onze fietslcub. Ideeën mogen altijd doorgestuurd worden naar braxgata.cc@gmail.com

Passen en bestellen

Wij organiseren een passessie in de braxshop. Nu zondag 24 januari tussen 12u00 en 16u00. Boek je afsrpaak via volgende link: https://calendly.com/braxgata-cc/passessie
We vragen je om met bancontact te betalen bij bestelling. De levertijd bedraagt 6-8 weken.

Wij kijken er alvast naar uit!

Afgelopen vrijdag stond de laatste training voor de kerstvakantie op het programma. Onze velden kleurden opvallend rood en wit door de vele prachtig kertsmutsen die zorgden voor een gezellige kerstsfeer.

Prettige feestdagen allemaal!

 

Het nieuwe trainingsschema vanaf 1 februari 2021 met de veldbezetting per veld en team is beschikbaar op deze website.  Klik op "Trainingsschema  klik hier" in de linkerkolom van deze site.  Of ga naar "Teams > Onze trainingen > Trainingsschema".  De schema's per dag (voor registraties) zijn ook aangepast. 

Zoek je nog een leuke sportieve invulling in de kerstvakantie? Alle kids U6 t/m U12 zijn welkom op de KerstHockeystage. Training op alle nivo's, maar ook ideaal voor beginners om van deze sport te proeven.  Leden van alle hockeyclubs welkom.  Schrijf hier in.

Brax D1 en Red Panther Shaunda Ikegwuonu zal jullie haar skills leren! 

WANNEER: maandag 28 t.e.m. woensdag 30 december 2020, van 9u30 tot 16u30; voor- en nabewaking vanaf 8u30 tot 17u30

WIE:  U6 (°2015) t.e.m. U12 (°2009)

PRIJS: 105€ inclusief 2 tussendoortjes en drankjes.  Warme lunch en broodjes bestellen is niet mogelijk.  Betaling graag bij aanvang (cash,payconic, bancontact) 

WAAR: Braxgata Provinciaal Domein De Schorre in Boom

Vanaf heden worden alle U14-U16-U19 spelers en speelsters vanuit het bondssysteem "SportLink" automatisch opgevolgd qua behalen van het diploma Theoretisch Scheidsrechter Outdoor.  We hebben nu in SportLink een lijst van wie reeds een diploma zou moeten behaald hebben, en een lijst van U14’s (eerstejaars) die nog niet bezig zijn of nog geen examen hebben afgelegd.  Momenteel wordt de nieuwe werkwijze geïmplementeerd en worden de data in het nieuwe proces "opgekuist".  Eerstdaags ontvangen de U14-leden die nog niet in Drillster gekend zijn de emails die hieronder beschreven staan.

Andere kandidaten dan U14-16-19 (senioren, ouders enz.) moeten nog steeds een aanvraag indienen via de brax website.  De nieuwe procedures staan beschreven bij het inschrijvingsformulier in Twizzit.

In de praktijk zal elke kandidaat, of het nu een vrijwillige of een verplichte deelnemer betreft, twee emails krijgen om correct in te kunnen loggen in Drillster (oefen- en examensysteem): 

- Een mail van Sportlink met de taalkeuze.
- Een mail van Drillster met het nieuwe Drillster account.

De reden dat er een tussenstap nodig is tussen Sportlink en Drillster, heeft te maken met het feit dat het account bij Drillster gebaseerd is op het emailadres van het lid. Echter hebben veel kinderen het adres van één van de ouders en botsen we geregeld op het feit dat de ouder al een Drillster account had. Dus moesten we de gelegenheid geven aan het lid om een ander, eventueel nieuw, emailadres in te kunnen geven. Deze extra stap gebeurt op hockey.be, via de link die in de mail van Sportlink staat.

Als het emailadres komende uit Sportlink nog niet bestaat in Drillster, dan bericht hockey.be dat de account automatisch werd aangemaakt en dat er een mail vanuit Drillster werd uitgestuurd naar het emailadres gekend in Sportlink.

Als het emailadres al gekend is in Drillster, geeft hockey.be aan dat er een ander emailadres moet ingegeven worden en zal de mail van Drillster naar dat ander emailadres gestuurd worden.

Vriendenploegen

Trainingsschema

Ongeval formulieren
Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
25/07
Max Bosmans
25/07
Esmée Leonidas
25/07
Lena Ivens
25/07
Tanguy Declercq
25/07
Mathis Van den Wyngaert
25/07
Thijs De Smedt
26/07
Louis-Paul Van Roy
SocialMedia
 
  
Kalender
  July 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
  August 2021  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Zoek op deze site:

© 2019, website powered by Twizzit.com