U12G3 hadden zaterdag 23 feb om 08:30u match op Antwerp.  Door twee gekwetsten deze week en een paar zieken kwam ons aantal speelsters met de dag lager en tegen vrijdagavond waren er van de 9 in het team nog slechts 4 over. Over bad luck en samenloop van omstandigheden gesproken… Dus moesten we op zoek naar oplossingen om 5 meiden om 8u op Antwerp te krijgen!  Met dubbele pech dat alle U12 meisjes teams in de voormiddag moesten spelen en dus geen optie.

Dankzij het enthousiasme van meisjes én ouders (die kids geraken er uiteraard niet vanzelf…) uit U10G1 waar er 3 girls met behulp van last-minute geregelde sleepovers aanwezig konden zijn en ik vrijdagavond in het clubhuis ook nog 2 enorm club-minded meiden van U12G2 tegenkwam die onmiddellijk hulp hebben aangeboden “want als die zo in de problemen zitten dan MOETEN we die gewoon helpen! Dat is wel Brax hé!” En zo geschiedde dat deze 2 - op enig risico om op eigen match maar net op tijd aanwezig te zijn - we alsnog met 9 konden starten.

Doe daar dan een geweldige 0-5 eindscore bij en veel speelplezier tussen dit lastminute ’samenraapsel’ van straffe grieten en onze zonnige zaterdagochtend kon al het geregel en gepuzzel én de vroege ochtend direct doen vergeten.  Ook voor coach Josefien Biekens was het even aanpassen met deze surprise ploeg, maar met de gekende afloop ook hier al snel een big smile. We hebben er dan ook een special team foto van gemaakt zoals je kan zien.