Braxgata is FIER om te melden dat Pauline Cuypers haar eerste internationale selectie beet heeft als scheidsrechter.  Ze gaat namelijk van 14 tot 20 juli het U18Girls 6 Nations tournament fluiten in Eindhoven. 

Sebastien Michielsen was aangeduid om de KO16 EHL te Eindhoven te fluiten met als bekroning de wedstrijd voor de 3de plaats tussen Mannheimer HC en Real Club de Polo! Van daaruit is hij onmiddellijk richting Kuala Lumpur (Maleisië) vertrokken waar hij aangeduid is om de FIH Series Finals te gaan fluiten.

Momenteel heeft Brax 1 internationale scheidsrechter, 11 Nationale scheidsrechters, 6 Club Umpires en +/- 12 cel scheidsrechters.  Dit natuurlijk naast alle vrijwillige scheidsrechters, al dan niet reeds houder van het diploma voor Theoretisch Scheidsrechter.  In de loop van de volgende weken gaat er 1 persoon het Nationaal scheidsrechtersexaam afleggen en 2 personen het examen Club Umpire.

Ben je geïnteresseerd in arbitrage en wil je je eerste stappen willen zetten bij ons op de club aarzel dan niet om de cel scheidsrechters te contacteren via patrick1janssens@gmail.com . Wij zullen jullie dan begeleiden en helpen bij je eerste stappen in de wondere wereld van arbitrage. Waag jullie kans, het is ongelooflijk de moeite!

 

 

 

Braxer Pauline Cuypers links op de foto met collega arbiter Anne van den Bosch.