Protime, hoofdsponsor van Braxgata, heeft zijn partnership met Braxgata met 3 jaar verlengd.

CEO Peter s'Jongers: “Wij zijn blij dat wij het partnership met Braxgata mogen verderzetten. De manier waarop wij ons bedrijf aansturen heeft parallellen met het runnen van een hockeyclub. Wij voelen ons daarom sterk verbonden met Braxgata. Wij vinden het mooi om op deze manier een bijdrage te leveren aan de sterke ontwikkeling van de hockeysport in België. Deze sport kent een reuzegroei dankzij het olympisch zilver en de recent veroverde wereldtitel van de Red Lions. Ook het winnen van de EHL door Waterloo Ducks toont aan dat hockey in België een sport is om rekening mee te houden!"


Voorzitter Erik Gysels: “Protime is een prachtig bedrijf en reeds 7 jaar op rij uitgeroepen tot Great Place to Work in België, voor de 4de maal in Nederland en in mei misschien voor de 5de keer in Europa. Een Great Workplace word je door een grote mate van trots, plezier, respect en vertrouwen binnen de organisatie. Deze kernwaarden sluiten nauw aan bij het FIER van BRAX (Fair play, Integriteit, Engagement en Respect). Ook bij BRAX kennen we een cultuur doorheen al haar geledingen. Harde werkers, no-nonsense en de wil om net wat meer te doen dan een ander. De sterke onderlinge verbondenheid en het engagement van onze leden maakt van Braxgata ook een bijzondere club. "A Great Place to Play Hockey”! Daarnaast blijft Braxgata zeer ambitieus. Trendsettend in het dameshockey van België door stelselmatig meisjes/dames hockey net zo belangrijk te vinden als jongens/heren hockey. Dat heeft er toe geleid dat wij al 6 jaar lang behoren tot de beste clubs van België en hofleverancier zijn van de Red Panthers. De volgende jaren willen wij deze positie verder uitbouwen. Ook bij de heren volgen we een zelfde traject en willen wij stap voor stap op weg gaan naar de top van België. Naast Loïck Luypaert (boegbeeld van de Red Lions) en Sander Baart (boegbeeld in het NL-elftal) verwelkomen wij volgend seizoen Nederlands hockeycoryfee Bob de Voogd. Deze topspits van Oranje-Rood uit Eindhoven en het Nederlands elftal koos voor Braxgata en daarmee dus voor de Belgische hockeycompetitie!"

Dirk Stork, voorzitter sponsorcomité: "Hockey kent een reuzegroei en Protime is bij de snelstgroeiende Antwerpse bedrijven. Een partner om trots op te zijn; specialist in workforce management oplossingen, oplossingen om de tijd van het menselijk kapitaal te optimaliseren. Via het partnership bij Braxgata willen ze graag in contact komen met bedrijven (van KMO’s tot multinationals). Braxgata vormt voor Protime een mooi platform om haar netwerk verder uit te breiden. Bij het aanbrengen van nieuwe klanten komt er een aanzienlijke kickback naar BRAX."