Binnenkort is het op Brax weer één groot hockeyfeest.  Op donderdag 10 en zondag 13 mei vindt op Braxgata Hockeyclub het grootste Hockey Event van dit jaar plaats: de Belgian Hockey Finals.  Dit zijn de finales voor de Belgische Kampioenschappen voor Club teams zowel voor Dames als Heren, zowel in de Belgian als in de Open League.
 
Geniet van bekende gezichten op het veld
Topsport dus van de bovenste plank, met mogelijke deelnames van internationals van de Red Lions zoals  Arthur Van Dooren, recent verkozen tot beste hockey speler van de wereld of Simon Gougnard, John John Dohmen, Tom Boon of onze eigen Loïc Luypaert. En wat te denken van de mogelijke deelname van de Red Panthers zoals Alix Gerniers, Aisling D’Hooghe of onze eigen Red Panthers zoals Barbara Nelen, Judith Vandermeiren, Aline Fobe, Lien Hillewaert, Pauline Leclef, Louise Versavel en natuurlijk onze Spaanse furie Berta Bonastre.  De Dames en Heren Finales wordt over 2 speeldagen verspreid: op donderdag 10 mei spelen de teams de 1e wedstrijd en op zondag 13 mei is de 2e en beslissende wedstrijd.

Exclusieve VIP voordelen

Voor deze finals wordt het Braxgata-domein weer omgetoverd tot een fantastische event site met exclusieve VIP.  Misschien herinnert u zich de legendarische VIP nog wel van het EK 2013?  Ook tijdens deze Belgian Finals 2018 kan u samen met uw gasten volop genieten van culinaire gerechten van J&M en de VIP open bar

Onze VIP gasten zitten op de (rode) overdekte tribune en hebben een schitterend, exclusief zonneterras  J&M Gourmet catering wordt geserveerd in de BraxHall.  Vanaf 20+ personen beschikt u over een persoonlijke VIP Box.  Professionele hostessen bezorgen u en uw gasten een zorgeloze dag.
 
 
De prijzen voor de Belgian Hockey Finals 2018 - Private VIP:
   Donderdag 10 mei 165 euro (ex. btw)
   Zondag 13 mei 185 euro (ex. btw)
   Combi (donderdag 10 mei - zondag 13 mei 2018) €300 (excl. btw)
   Vanaf 20+ ticket/dag: persoonlijke PRIVATE VIP BOX
 
Reserveer uw VIP tickets nu via deze link. Wees er tijdig bij!  Wacht niet tot het te laat is – de VIP is zeer gegeerd.  We werken volgens het ‘first come, first serve’ principe.  Heeft u nog vragen, contacteer ons via bhfvip@braxgata.be of bel Katrine Noels op 0495 518 044.
 
Met sportieve en culinaire groet,
Braxgata & Belgian Hockey Finals organisatie