Op 28 en 29 april staat onze hoofdsponsor Landrover Metropool met de Jaguar E-Pace op de
Second Home Expo in de Antwerp Expo. En nodigen jullie graag hiervoor uit, ze bieden dan ook aan al onze geïnteresseerden leden gratis toegangskaarten aan. 

Gratis registreren kan via deze link. https://www.secondhome-expo.be/metropool

 

 

    

Braxgata organiseert 3 proeftrainingen op woensdag 18 en 25 april en op 2 mei op volgende uren:

14:00 tot 15:15u  voor geboortejaren 2010 tot 2014

15:15 tot 16:30u  voor geboortejaren 2006 tot 2009

18:00 tot 19:30u  voor geboortejaren 2002 tot 2005

 

Je kan één of meerdere oefensessies gratis meedoen zodat je kan uitmaken of hockey jouw ding is of niet.

Je moet je wel vooraf inschrijven via deze link.

 

Flashback naar augustus 2013: Europees Kampioenschap op BRAX
Voor hen die het meemaakten: geniet opnieuw; voor hen die er toen nog niet bij waren: kijk ’s waartoe de BRAX-vrijwilligers in staat zijn in volgend filmpje:

EK@BRAX2013

De KBHB vertrouwt ons dit seizoen de finales van de Play-offs toe en we willen op dit event even leuke beelden schieten als in 2013! 

Hiervoor zijn we op zoek naar vele helpende handen in heel wat domeinen (infrastructuur, vrijwilligerscoördinatie, food & beverage, finance, communicatie, facility, sales en marketing,…)

Wil je deel uitmaken van dit topevent op donderdag 10 en zondag 13 mei? Kom dan morgen (maandag 19 februari) om 20u30 naar de club voor de kick-off meeting.

Tot dan!

 
   

 

Info en inschrijvingsformulieren

Pasen:  9 tot 13 april voor veldspelers en keepers en G-hockeyers 

Juli:  2 tot 6 juli voor veldspelers en keepers

Augustus:  20 tot 24 augustus voor veldspelers en keepers

Ball Patrol Play-offsWil je de wedstrijden van de Belgian Hockey Finals 2018 in mei letterlijk vanop de eerste lijn volgen?  Word dan lid van het Famous Brax Ball Patrol team.  Wij zoeken een 40-tal jongens en/of meisjes behorend tot een U14-U16-U19 braxteam.  Iedereen die met enthousiasme wil deelnemen is welkom.

Je krijgt een degelijke opleiding en zal daarbij aan één of meerdere competitie thuiswedstrijden van H1/D1 deelnemen.  Tijdens het tornooi (donderdag 10 en zondag 13 mei) word je begeleid en neem je deel aan één of meerdere matches in teams van 8 ball patrollers.  Per dag zijn er zeker 4 wedstrijden, telkens twee in de Begian League en 2 in de Open League.

Vul het inschrijvingsformulier in en je krijgt dan binnenkort een uitnodiging via mail voor een eerste  toelichting.

 

Braxgata had zich in november kandidaat gesteld voor de organisatie van de Play-Offs Senioren.
Samen met 4 andere clubs waren we hiervoor in de running.
Woensdag kregen we het bericht dat we er als beste uitkwamen en de Bond ons de organisatie toevertrouwde.
Net als tijdens het EK, willen we er een groots hockeyfeest van maken!
We komen hier heel snel op terug. Wij reken hierbij op het enthousiasme van onze vrijwilligers.
 

 

  • • Schrijf je in via "Theoretisch Scheidsrechter via e-Learning" op de linkerzijde van de homepage van deze website.  Let er wel op dat je ingelogt bent op Twizzit, waar je dan het inschrijvingsformulier kan aanvullen (Ben je niet in Twizzit ingelogt dan verschijnt het inschrijvingsformulier NIET).  Kijk zeker na of het e-mailadres correct is. Twizzit zal je een email sturen ter bevestiging van je inschrijving.  Vervolgens schrijft de secretaris je in bij het Drillster systeem van de bond.
    • Je krijgt dan een mail van de KBHB waarin een link te vinden is om je aan te melden op het e-Learning platform. 
    • Voor outdoor, doorloop de leerstof van de 5 modules (Spelsituaties, Spelregels, Overtredingen, Speldeelnemers en Signalen). Recentelijk is er ook een module bijgekomen voor 4-, 6- en 8-tallen.  Indien je het diploma voor indoor wil behalen moet je de module 'zaalhockey' doorlopen.  
    • Wanneer je de leerstof van de module(s) onder de knie hebt, dan kan je het examen voor outdoor en/of indoor afleggen.
  • Voor indoorwedstrijden vanaf U9 moet je Theoretische Scheidsrechter Indoor zijn op het wedstrijdblad. Voor veldhockey geldt dat vanaf U14.
Tijdens de herfstvakantie vonden de BeGold District Selection Days plaats en we kunnen trots melden dat er weer een flink aantal jonge Braxers dit seizoen mag aantreden in de blauwe districtsploeg.  Daarnaast blijven we natuurlijk ook apetrots op alle BeGold spelers, we lijsten ze alle 47 hieronder graag allemaal op. Proficiat boys & girls!
 
BeGold District
 
U14 Girls °2005: Juliette Broeders, Louise Dewaet, Josefien Eeckhout, Florence Van Raemdonck
U14 Girls °2004: Edith Goossens, Amelie Poels, Mona Verhaegen, Helle Verlinden
U14 Boys °2005: Damien Guinotte, Din Israël, Renaud Vannieuwenhuyse, Max Vercauteren, Louis Verheyen
U14 Boys °2004: Joppe Ballet, Max Böhne, Thomas Desmet, Basile Van Haelst, Louis Frankart, Manu Vannieuwenhuyse
 

Vermits het vorige wandeltraject slechts gedeeltelijk verlicht is en de herstelling van de verlichting op zich laat wachten, stellen we onderstaand traject voor.

Op terrein is dit traject voorzien van extra duidelijke (tijdelijke) wegwijzers.

 

Het Provinciaal Domein De Schorre is begonnen met de heraanleg van Parking 2, Kapelstraat, aan dienstingang 1 van het domein.  Deze parking die dienst deed als aanvulling bij de eigenlijke Brax parking (Parking 3) zal enkele maanden buiten dienst zijn.  Als alternatief kunnen leden en bezoekers Parking 1 gebruiken aan de hoofdingang van het domein, in de Schommelei.  Je kan vandaar naar onze velden komen via het aangegeven traject.  Dat is maar enkele honderden meter verder dan vroeger vanaf Parking 2.  

Metropool zuid Landrover en Jaguar wordt sponsor bij Braxgata! De verdere aankondiging volgt binnenkort.

Metropool – Uw thuis voor Jaguar & Land Rover. Die vernieuwde visie en missie trachten we vanuit het hart van Metropool uit te rollen.
Wij streven naar tevreden klanten die samen met ons één Jaguar Land Rover familie vormen.

 

    
 
Afgelopen week was het de Week van de Official, een week waarin de aandacht gevestigd wordt op de belangrijke rol die officials en scheidsrechters hebben in sport. In heel Vlaanderen werden er acties georganiseerd om hen in de bloemetjes te zetten. Onze U19G2 bedankten afgelopen zaterdag bij hun wedstrijd tegen Antwerp ref van dienst Thierry Halsberghe op gepaste wijze!

De meeste ziekenfondsen betalen een deeltje van het lidgeld terug indien je aangesloten bent bij een sportclub. 

Braxgata telt meer dan 1.200 leden, om het aantal emails aan het secretariaat te beperken, zal Katrine Noels van het secretariaat aanwezig zijn op woensdag 13 en 20 september van 13u30 tot 19u30 om deze documenten te voorzien van de nodige stempels en handtekeningen. 

Indien je op woensdag op de club bent, gelieve je afgedrukte documenten op deze data te laten ondertekenen.

 

Met het nieuwe seizoen voor de deur, herinneren we je graag aan de volgende gedragsregels voor de supporters:

1. PLEZIER GAAT VOOR PRESTEREN

In plaats van ‘heb je gewonnen’ en ‘heb je gescoord?’ kun je ook vragen: ‘was het leuk’ en ‘hoe ging het?’ Zo leg je niet de nadruk op het presteren en leer je kinderen dat plezier voorop staat. Vanuit plezier voor een sport gaat een kind presteren naar kunnen.

2. MOEDIG AAN, MAAR COACH NIET MEE

Aanwijzingen geven is verwarrend en afleidend. Hoe goed bedoeld ook, als ouder je kind vanaf de kant coachen en vertellen wat hij/zij moet doen is geen goed idee. Een coach maakt afspraken met het team en die kunnen anders zijn dan dat wat jij roept. Daarnaast kan het je kind uit zijn spel halen of er voor zorgen dat het zijn zelfvertrouwen kwijtraakt. Zeker als dat wat je roept negatief is...

3. MOEDIG ALLE KINDEREN AAN, NIET ALLEEN DIE VAN JEZELF

Niet alle ouders zijn er bij of kunnen erbij zijn. Als iedereen die er staat het hele team aanmoedigt, is dat wel zo leuk voor allemaal.

4. GEEF ZELF HET GOEDE VOORBEELD

Houd je mond tegen de scheidsrechter. Soms moeilijk maar echt een must: bemoei je niet met de arbitrage. Soms zit het mee en soms tegen, dat hoort bij de sport en wij zijn er om onze kinderen te laten zien en zo te leren dat een scheidsrechter zijn best doet en dat we daar met respect mee om moeten gaan.

5. LAAT JE KIND ZIJN OF HAAR SPORT ZELF BELEVEN

Zelf het eerste team nooit gehaald en is nu je missie dat je kind het wel haalt? Of wil je dolgraag dat de sporttalenten van je kind tot uiting komen? Allemaal heel logisch en prima zolang je die wensen en ambities voor jezelf houdt. Laat je kind zelf aangeven en de leiding nemen in hoe intensief en hoog het wil sporten. Dan beleeft het echt plezier aan zijn sport!

Dit jaar was het de beurt aan de Red Panthers om de fans te verwennen.

Om 15 uur stonden zo’n 200 kinderen te dringen bij de ingang van Braxgata om deel te nemen aan de clinics van de Red Panthers. Ze kregen een vol programma voorgeschoteld: veldoefeningen, korte wedstrijdtechnieken, slidings en technische hoogstandjes en enkele demonstraties van de Red Panthers. De gezichten van de deelnemende kinderen straalden: ze genoten duidelijk van het directe contact met hun favoriete speelsters tijdens deze sessie.  Voor meer, klik hier

Ball Patrol Play-Offs

Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
27/04
Ronald Brouwer
27/04
Maud Verhaegen
27/04
Michiel Verhaegen
27/04
Catherine Van Delm
28/04
Cindy Ampe
28/04
Lucie Grauls
29/04
Alexander De Maeyer
SocialMedia
   
Kalender
  April 2018  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
  May 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Zoek op deze site:

Braxgata Hockey Club    |    Prov. Recreatriedomein De Schorre   |   2850 Boom   |   secretaris@braxgata.be

© 2016, website powered by Twizzit.com