Afgelopen zaterdag organiseerde de U7-categorie een supergeslaagd event op de club. Acht ploegjes bestaande uit telkens 3 kids en 3 ouders namen het tegen elkaar op in verschillende wedstrijdjes. Prachtige opkomst ondanks het weer!

Op 4 kwartveldjes werd er constant gespeeld en geroteerd. Regen en wind konden de pret niet bederven. Om zich daarna te storten op een prachtig buffet - elk ploegje had voor iets lekkers gezorgd; en Steve had zalig lekkere pasta gemaakt.

Vanwege de club een welgemeende dankjewel aan Julie, alle ouders, U14B referees en Brice & Max als vervangende ouders: you are 100% BRAX!

Info en inschrijvingsformulieren

Nog niet ingeschreven voor onze Paas en/of Zomerhockeystages? Schrijf je dan snel in via onderstaande links! 

Pasen: 8 tot 12 april voor keepers en voor veldspelers

G-hockey: 10 tot 12 april voor G-hockeyers

Juli:  1 tot 5 juli voor keepers en voor veldspelers

Augustus:  19 tot 23 augustus voor keepers en voor veldspelers

Het indoorseizoen is gedaan maar… nog even dit: Braxgata had dit maar liefst jaar 38 ploegen ingeschreven voor de zaalcompetitie.  Hierdoor hebben de vaste keepers vaak dubbele matchen moeten spelen om alle teams te helpen. Vele kilometers zijn hiervoor afgelegd. Zater- en zondagen werden gereserveerd voor indoorhockey. 

Bij deze willen wij jullie - ouders en keepers - enorm bedanken het engagement en de flexibiliteit. En een welverdiend applaus voor Alice Rooms die als speelster heel stoer de rol van keepster aannam voor de indoormatchen. 

Hieronder een coole foto van keepster An-Sofie Marien die heel veel teams heeft geholpen. Hier met indoor U16G2
Braxgata is FIER op jullie! #wijzijnbrax

Op 30 januari werden zo’n 30 Braxgata Business Club leden hartelijk ontvangen door onze Main Partner Cronos. CEO Dirk Deroost presenteerde de impressionante ontwikkeling van het bedrijf opgericht in 1992. Met nu inmiddels 400 New Tech bedrijven onder beheer en jaarlijks 500 tot 1000 nieuwe medewerkers is Cronos geworden tot één van de grootste onafhankelijke NEW TECH / IT bedrijven in België. We maakten kennis met nieuwe technologieën waar we allemaal snel mee te maken zullen krijgen. Erg indrukwekkend ! Bravo Cronos!

De BBC staat open voor iedereen! Interesse om lid worden? Wil je weten hoe je kan profiteren van voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt? Stuur een mailtje naar marieke.puts@telenet.be . De Braxgata Business Club telt nu al meer dan 50 leden.

De Nederlandse vice-wereldkampioen Bob de Voogd (30) speelt vanaf volgend seizoen voor Hockeyclub Braxgata uit Boom. Bob de Voogd is international bij het Nederlands Elftal. Tijdens het recente wereldkampioenschap in India veroverde Bob – samen met toekomstig ploeggenoot Sander Baart – de zilveren medaille. Bob heeft al 2 Olympische Spelen (met zilver in Londen en een 4e plaats in Rio) achter de rug en heeft 133 Caps op zijn naam staan. Op dit moment speelt Bob bij Oranje Rood in Eindhoven waar hij het seizoen graag met prijzen (Nederlands kampioenschap en Euro Hockey League) wil afsluiten.

Hieronder een gesprek met Bob de Voogd.

Kan je iets vertellen over jouw achtergrond?

Net zoals iedereen ben ik al jong begonnen met hockeyen. Op 5-jarige leeftijd ben ik lid geworden van HC Helmond. Daar heb ik tot mijn 16de gespeeld. Daarna ben ik 3 jaar bij HC Den Bosch in de hoofdklasse gaan hockeyen. Op mijn 19de ben ik naar het toenmalige Oranje Zwart uit Eindhoven vertrokken. Deze club is 2 jaar geleden gefuseerd tot Oranje Rood.

Je speelt al 12 jaar bij Oranje Rood. Waarom ga je Oranje Rood verlaten?

Het was voor mij ook een moeilijke keuze. Ik kon natuurlijk bij Oranje Rood blijven. Een mooie club en een fantastisch team met vrienden waarmee ik vele jaren succesvol heb samengespeeld. Door bij Oranje Rood te blijven zou ik dan ook zeker mijn hockeycarrière daar afsluiten.

Op 1 en 2 juni organiseert Braxgata HC op de Schorre in Boom voor de 24ste keer haar jeugdtornooi, het ‘WILD WEST JEUGDTORNOOI’ (powered by MINI Antwerp Store South en Cronos).  

Alle ploegen vanaf U6 t/m U16 zijn welkom. Zaterdag spelen de U11-U16 en zondag de U6-U10.  

De prijs bedraagt 23 euro per persoon, inclusief administratiekosten voor inschrijving.

Naast veel hockeyplezier, kan je ook genieten van heel wat andere activiteiten zoals een rad van fortuin voor de kleintjes, een riding bull voor de wat grotere kinderen, een smoothiebar voor jong en oud en een cavastand voor de volwassenen onder ons… en nog véél meer!  

Per dag wordt er ook een prijs uitgereikt aan de best verklede jongens- en meisjesploeg.  

Het thema van dit jaar is WILD WEST.  Inschrijven kan vanaf NU voor U11-U16 of voor U6-U10

Nog vragen? braxjeugdtornooi@gmail.com  Wees er vlug bij, want vol is vol!!

 

Hierbij de kalender voor tweede helft van het seizoen voor alle U10, U12, U14 en U16 spelers die zich in september hiervoor reeds inschreven.

 

Klik op deze link om deze mooie momenten te ontdekken of te herbeleven

Misschien heb je al gehoord van de BBC, misschien nog niet…

Wij geven je graag wat meer informatie over deze fijne groep Braxers met een hart voor onze club. Momenteel bestaat de BBC uit zo’n 50-tal leden: dames, heren, spelend bij Brax of ouders van Braxer(tje)s en uiteraard onze main partners. Geen club van hotemetoten en formele bijeenkomsten maar een leuke verzameling enthousiaste mensen en originele events. Deze groep willen we graag nog uitbreiden.

Lid worden van de BBC heeft een aantal voordelen:
> toegang tot een netwerk om je zakelijke relaties uit te breiden
> jaarlijks 6 leuke netwerkevenementen op verschillende locaties en zeer divers van inhoud (voorbeelden uit het verleden: Havenhuis, J&M catering, Ceo Luchthaven Deurne, Brouwerij Duvel,…)

De balmadammen danken alle leden voor een Great Edition of the Braxbal!  Dank ook aan alle partners voor hun bijdrage aan deze geweldige editie! Wat ons betreft was het een echt Braxfeestje waar we met z’n allen trots op mogen zijn. 

JR didn’t got killed and is alive and kicking again, Sammy Jo and all of her Friends played their games well, vele Lucies & Adams vonden elkaar op de dancefloor en Sue Ellen was niet alleen tijdens haar bezoek aan ons bal…… Our Oil Baron’s Ball was Amazing thanks to you!

 

Als meter van de U14G2 ben ik heel trots op de meisjes. Ze hebben het eerste deel van het seizoen in glans afgerond. De meisjes hebben als laatste match een zeer sterke prestatie neergelegd waar iedereen individueel en als ploeg sterk was.

Nadien hebben de meisjes, Owen en ikzelf kunnen genieten van een geweldige teambuilding; crazy carting, lasershoot en pannenkoeken. We hebben goed gelachen met alle snelheidsduivels die tijdens de carting uit de bocht vlogen waarbij Owen en ikzelf er zeker en vast bij geteld mogen worden. 
Ik hoop dat het tweede deel van het seizoen zowel qua prestatie als de teamspirit kan behouden worden. 

Laura Cornette (meter U14G2)

Een hele dikke proficiat aan alle BRAX-jongens en -meisjes die gestart zijn aan hun BeGold Districtseizoen: 

Boys°2005
: Damien Guinotte (BeGold); Arne Buys; Din Israel; Renaud Vannieuwenhuyse (BeGold); Max Vercauteren (BeGold)

Girls°2005: Louise Dewaet (BeGold); Florence Van Raemdonck (BeGold); Juliette Broeders (Testplayer)
 
Boys°2006: Nicolas Roels; Leon Böhne; Victor Desmet; Louis Orban; Julien Rammant
 
Girls°2006: Sterre Jammaers

Osaka heeft tijdens de herfstvakantie al onze Brax wedstrijdshirts bedrukt met het Protime logo. De shirts kunnen woensdag en vrijdag PER PLOEG weer afgehaald worden in het Braxhouse.

Afhalen kan:
- Woensdag 7/11 van 14.15u - 18.15u
- Vrijdag 9/11 van 18u tot 21.15u

Mocht je vragen hebben, mag je altijd bellen of mailen naar Veronique Maes vero@remagine.be  (0495/29.62.42) of
Evelyn Dewaele  Evelyn.Dewaele@telenet.Be  (0475/58.67.52).

Op zondag 4 november zullen de beste speelsters en spelers van het hockeyseizoen 2017-2018 verkozen worden tijdens de Golden Stick Night.

Wij zijn superfier dat de volgende Braxers genomineerd werden

* Loïck Luypaert - Heren
* Barbara Nelen - Dames
* Lien Hillewaert - Beloften Dames
* Pauline Cuypers - beloftescheidsrechter van het Jaar
* Sebastien Michielsen - Mannelijke Scheidsrechter van het Jaar

Op zondag 21 oktober legden 2 van onze Braxers hun examen Nationale scheidsrechter af op de terreinen van White Star en zoals we ondertussen gewoon zijn van onze arbiters, slaagden ze ook alle twee! 

Arnaud Kennes en Thibaut Dehennin zijn na Club Umpire nu dus ook Nationale scheidsrechter.  Enkele jaren geleden zijn zij begonnen bij ons op de club als lid van de scheidsrechterscel en we zijn dus als Braxgata super FIER op hun prestatie!!  Een dikke proficiat aan hun allebei!

Jeugdtornooi juni 2019

Uitslagen en rangschikking

Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
24/03
Pascal Loots
24/03
Lani Ceulemans
24/03
Loucka Ceulemans
25/03
Thomas Gregoire
25/03
Yves Van De Voordt
25/03
Annick Derwael
26/03
Mathieu Hanssen
SocialMedia
 
  
Kalender
  March 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
  April 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Zoek op deze site:

Braxgata Hockey Club    |    Prov. Recreatriedomein De Schorre   |   2850 Boom   |   secretaris@braxgata.be

© 2016, website powered by Twizzit.com