Toppunt van FairPlay tijdens de laatste match van het wintercriterium hockey!

Braxgata u19g3 was zatredagochtend 4/2 met 13 speelsters , Dragons maar met 7 ... maar iedereen had wel zin in een match. De aanwezigen waren immers rond 8u opgestaan, wat voor een zaterdag en voor een U19-ploeg eerder aan de vroege kant is.

Wat als we de twee ploegen volledig mixen en met 10 tegen 10 spelen en creatief zijn met de kleuren van de shirts ?

Met een positieve en open ingesteldheid van alle speelsters werd dit echt een heel leuke match met in totaal 10 doelpunten.
Een perfecte laatste opwarming voor de start van de voorjaarscompetitie van volgende week.


Top FairPlay hockeyspeelsters langs beide kanten en van coach Dario!

Aan alle speelsters : proficiat hiervoor.

ABN AMRO Private Banking België heeft het genoegen u uit te nodigen voor de Perspectieven 2017.  Omdat wij u er graag bij hebben kan u kiezen uit 4 verschillende data, telkens op een andere locatie.

  • Woensdag 18 januari - Gent
  • Maandag 23 januari – Kortrijk
  • Dinsdag 24 januari – Antwerpen
  • Dinsdag 31 januari – Leuven

U krijgt op de door u gekozen avond verschillende actuele economische en fiscale thema’s voorgeschoteld. Hierbij stellen we op dynamische wijze de visie van ABN AMRO voor 2017, alsook de visie van verschillende gastsprekers. Uiteraard voorzien we ook ruimte om vragen te stellen. De heer Christophe De Rijcke, Chef Geld & Beleggen van De Tijd, zal het gesprek deze avond in goede banen leiden.

Om u te danken voor het in ons gestelde vertrouwen heffen wij tenslotte graag samen met u het glas op een mooie start van 2017.

Geïnteresseerd? Schrijf u dan snel in op volgende link: www.abnamro.be/outlook

De laatste zes wedstrijden werden niet verloren door heren 1.  Om deel twee van het seizoen zo verder te gaan zijn de mannen van onze eerste ploeg weer volop aan het trainen. Hun ambitie is grenzeloos….Brax staat nu op nr 8. De eerste wedstrijd op 19 februari spelen onze heren tegen Leuven, de nr 7 van de competitie.

Er staan een aantal leuke oefenmatchen gepland.

  • Zaterdag 14 januari 15.00 uur: Herakles - Braxgata
  • Zaterdag 29 januari: 15.00 uur : Braxgata- Wellington
  • Zaterdag 4 februari 18.00 uur Braxgata –Tilburg

Om het vervolg van de competitie topfit en messcherp te starten neemt heren 1 van 9-12 februari deel aan een topteamtornooi in Barcelona. Voor het nodige budget organiseren ze op 28 januari een heel leuk evement: Heren 1 Auction Night. Schrijf je in en steun daarmee de ploeg !

Zoals jullie weten, (of niet weten) is er niet alleen voor “topsporters” een reglement voor het gebruik van geneesmiddelen en voedingssupplementen, maar ook voor breedte sporters.

Graag willen we u er op attent maken dat je niet zomaar alle producten mag innemen als sporter, zelfs niet op recreatief niveau. Indien u dit doet kan u tegen de lamp lopen en geschorst worden als sporter.

Daarom vinden wij het heel belangrijk om onderstaande info te verspreiden zodat iedereen op de hoogte is over de wetgeving hieromtrent.

 

De derde editie van het Brax Ladies goed-doel event (tornooi & 3de time inclusief) werd een groot succes. De Brax Ladies zijn dan ook heel fier om de cijfers bekend te maken! 
Dankzij de bijdrage van alle deelnemers en ook Telenet die onze actie uitkoos en 2500 euro bijlegde, kunnen we 
in totaal 5772,31 euro bezorgen aan ons goed doel! .
 
Het bedrag schenken wij via Music for Life aan vzw Diesterweg's hulpkas die bijdraagt tot het welzijn van kansarme kinderen, voornamelijk leerlingen van de scholen van het Stedelijk Onderwijs van de Stad Antwerpen. Zij verleent haar steun zonder enige discriminatie en is ervan overtuigd dat opvoeding en onderwijs belangrijke pijlers zijn om gelijke kansen voor iedereen mogelijk te maken. Zij dragen oa bij daar waar nodig, van voeding, kleding tot financiële steun voor schoolactiviteiten.
 
De Ladies hebben meegewerkt aan dit goed doel en het was nog superleuk ook ... wat wil een Brax lady nog meer ... ;-)?
Met de regelmaat van de klok kondigen we trots aan dat Braxers zich in het buitenland in de kijker spelen, hetzij als speler, hetzij als scheidsrechter.
 
Ook onze All Stars steken tegenwoordig de grens over.  Na enkele tornooien kort over de Nederlandse grens, stapte in het eerste weekend van december een team de vlieger op richting… ROME!
 
Braxgata All Stars trad er in de arena van Mammi-Pappi Butterfly aan tegen Britse, Duitse en Italiaanse teams.
 
Katrine, Marjolein, Cakil, Ristiina, Caroline, Sofie, Kathleen, Frits, Pieter, Joe, Marc en Didier brachten een mooie beker en onvergetelijke herinneringen terug mee naar Brax.

Terwijl onze Braxgirls momenteel in Chili aan het werk zijn op het WK-21, bereiden ook de U21 jongens zich voor op hun WK toernooi in India.

Jammer genoeg maken er voorlopig nog geen Braxers deel uit van deze kern, maar Braxgata zal wel vertegenwoordigd worden door Sébastien Michielsen. 

Sébastien is sinds vorige zomer FIH international en fluit nu al zijn eerste grote toernooi. Hij werd bovendien ook geselecteerd voor het EK in Amsterdam volgende zomer!

Ook binnen de arbitrage klimt Braxgata naar de top.  Wij wensen Sébastien veel succes in India!

Dankzij jullie allemaal , beste Balgasten, was het Braxbal een groot succes!

Jullie zagen er prachtig uit en waren héél fijn gezelschap! Samen hebben we genoten van een onvergetelijke avond!

Het balcomité kreeg erg veel positieve reacties over het lekkere (en véél!) eten van J&M Catering, die zoals aangekondigd het beste van zichzelf gaven! De nieuwe locatie was schitterend, met alles erop en eraan!Op naar een volgende editie, en we kunnen jullie nu al beloven dat de Dames EN Heren 1 volgend jaar van de partij zullen zijn!

Benieuwd naar de foto ’s van de fantastische avond? KLIK DAN HIER

Maar liefst vier Red Lions werden door de FIH genomineerd voor de Hockey Stars Awards 2016.

John-John Dohmen (Beste Speler) , Vincent Vanasch (Beste Keeper) en Arthur Van Doren (Beste Belofte)

We zouden het fantastisch vinden als één of meerdere Red Lions deze prestigieuze prijs in ontvangst zou mogen nemen. 

Ook jullie kunnen hen helpen om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor onze Belgische hockey helden.De stemming loopt t.e.m. vrijdag 2 december 2016 en de winnaars worden in januari 2017 bekend gemaakt door de FIH.

 Stemmen kan hier

 Artikel op hockeyNews.be:  ”Stem massaal voor Dohmen, Vanasch en Van Doren !”

Op vraag van velen en omdat we nu 2 scheidsrechters moeten leveren bij thuiswedstrijden, voorzien we de eerste vrijdag na de krokusvakantie een tweede arbitrage infosessie voor 4-, 6- en 8-tallen.
Gedetailleerde info volgt, maar zullen sowieso 2 sessies zijn:
17u15-18u15 & 18u15-19u15 met telkens korte theoretische sessie en daarna praktisch op het veld (fluiten bij de oefenwedstrijdjes)
Noteer alvast deze avond in de agenda.
Dames 1 sluiten de eerste heft van het seizoen af met 31 op 36. Gewoon indrukwekkend.
Zij zijn aan hun winterstop begonnen, maar dat is alles behalve een winterslaap.
Binnen een paar dagen vertrekken drie Braxers naar het WK-21 in Chili. Doe het goed Estelle, Lien en Pauline.
De voorbije dagen speelden liefst 7 Braxers (op 18) met de nationale A ploeg tegen Frankrijk.
Opmerkelijk waren de 6 doelpunten van Louise en de selectie van Shaunda voor de A. Knap werk.
De meeste andere speelsters trainen verder met o.a. stages bij de diverse nationale jeugdteams.

Sinds vorige week zijn we met hockeytraining begonnen in onze zaal.  Tijd om een aantal regels te communiceren die door al onze leden en bezoekers moeten nageleefd worden.  Wij rekenen op de medewerking van iedereen om dit waar te maken: trainers, coaches, umpires, spelers en speelsters, alle leden van de sportieve staff zoals managers en categorie verantwoordelijken.  En last but not least: de ouders.  Vertel je kinderen wat er van hen verwacht wordt als ze in zaal trainen of wedstrijden spelen en maak duidelijk wat niet kan/mag.

De belangrijkste regels : 

November is halfweg, de eerste winterprikken werden reeds uitgedeeld. Om met plezier van en naar de training te komen, lees je best verder.

Om je te kleden, hanteer je best het drie-lagen-systeem. Een comfortabele onderlaag, een tussenlaag en een water- en/of winddichte bovenlaag. Zo kan je makkelijk iets uit- of terug aantrekken tijdens de training. Niet alleen bovenaan, maar ook je benen verdienen aandacht. Probeer je benen volledig te bedekken: om veilig te trainen hebben we warme spieren nodig! Na de training is een lange broek, warme jas en handschoenen geen overbodige luxe. Zo blijven je spieren nadien ook warm en vermijden we mogelijke blessures.

Ook tijdens de koudere maanden heeft ons lichaam vocht nodig. Zorg ervoor dat je steeds voorzien bent van een drinkbus met water of sportdrank. Ook dit draagt bij tot het vermijden van blessures. Zorg ervoor dat je niet alleen scoort op het veld maar ook er naast bij je coaches door voorbereid naar de training te komen!

Bored of sitting inside during winter? Join us for a night full of fun hockey games, après ski music and lots of jenever, as if you were on a real ski trip in Ischgl! 

Dress up - the best dressed Heidi & coolest Anton will be rewarded with an amazing price (so as the winning team of our first edition). 

What should you know: 
❆ Teams of at least 8 people with at least 3 girls
❆ Subscription closes on the 25th of November
❆ 15 EUR per person (a bottle of Jenever per team for free)
❆ 5 EUR for party entry only
❆ Food available 
❆ @ Braxgata H.C.
❆ For registration each teamcaptain has to send an e-mail to tirolercup@gmail.com with the name of your team and the names of all the players. You will receive further info once we have received your e-mail.

Don't miss out on this amazing night!
 
Volg ons op facebook
Velen onder jullie gebruiken reeds geruime tijd P2 (zie plan), maar keken op tegen het smalle voetpad langs de baan. Om dit probleem op te lossen heeft de Schorre een rechtsreeks doorgang aangelegd van de parking naar het domein.  Het is een redelijk steil bospad,  maar o zo veel veiliger.
 
Mogen wij onze leden oproepen om enkel nog P1 en P2 te gebruiken en zeker niet te parkeren in de woonzones aan de overkant.

Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
20/07
Stéphanie Smeets
20/07
Robin Lenssens
20/07
Kobe Swaenepoel
20/07
Alexander Rotthier
20/07
Victor Meeze
21/07
Julien Bouckaert
21/07
Els De Belder
SocialMedia
   
Kalender
  July 2018  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
  August 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Zoek op deze site:

Braxgata Hockey Club    |    Prov. Recreatriedomein De Schorre   |   2850 Boom   |   secretaris@braxgata.be

© 2016, website powered by Twizzit.com