Met nog één wedstrijd te spelen is Dames 3 reeds kampioen. Zij speelden de afgelopen zondag hun kampioenswedstrijd tegen Indiana en wonnen liefst met 11-0. Dat werd na afloop natuurlijk volop gevierd. Braxgata is FIER op jullie prachtig prestatie. Ongeslagen met een doelsaldo van +90 en gemiddeld 5 goals per wedstrijd. Jullie gaan terecht een divisie hoger spelen!

J&M

Sinds dit seizoen mag J&M Catering zich trotse partner noemen van Braxgata. Dat we kunnen investeren in een club die zo sterk inzet op jeugdwerking en het creëren van een ploegmentaliteit op jonge leeftijd, maakt ons uitermate fier. Onder het motto “One Team, One Goal” werkt J&M Catering als een ploeg van 85 gemotiveerde medewerkers aan het realiseren van mooie bedrijfs- en privé evenementen. 

Tijdens de laatste Super Sunday mochten we de andere partners van Braxgata culinair verwennen, net als we dat met veel plezier op het jaarlijkse Braxbal doen. We zijn dan ook heel trots te mogen aankondigen dat J&M Catering recent voor de 7ekeer op rij door een panel van meer dan 500 eventprofessionals werden uitgeroepen tot beste eventcateraar van België. 

Zoekt u nog een locatie voor een huwelijk, communiefeest of bedrijfsevenement? 
Neem zeker eens een kijkje bij Café Local, Flinckheuvel, Barcelona Meeting en het recent volledig gerenoveerde Kasteel van Brasschaat. Deze locaties worden uitgebaat door J&M Catering.
•••
WE LOVE OUR BRAXERS!

Op zoek naar culinaire inspiratie voor het volgende etentje?
Volg ons op Instagram!

De OSAKA-Braxblue Uniformkousen van Osaka kan je inruilen voor de vernieuwde versie. Deze nieuwe kousen zijn top!

Hockey Nation organiseert  samenlopend met de omruiling  een STOCKVERKOOP van de "oude" BRAX textiel collectie: wedstrijdshirts, shorten, rokken, sweaters, sokken ... allemaal sterk afgeprijsd en perfect te gebruiken om in te trainen of je ploeg aan te moedigen in clubkleuren.

WAAR :BRAX CLUBHUIS , VERGADERZAAL 1ste VERDIEPING (Boven KIDSBAR)

WANNEERVRIJDAG 10 MEI  : 16.30 - 20.00

                   ZATERDAG 11 MEI : 15.00 - 18.00 

STOCKVERKOOP  =  CASH ONLY !!! 

LET OP, NA 11 MEI SLUITEN WE DE GRATIS KOUSENRUIL AF! 

 

Deze keer alle aandacht voor U14B3 en U14B4!  Beide teams zijn zeer enthousiaste bendes, gedreven en gemotiveerd, gestuurd door managers met inzet en FIERe ouders.  Ook sportief slaan ze de bal niet mis, beide staan gedeeld bovenaan in hun afdeling.  

 

U12G1 speelden in de reeks Nationale eredivisie A de pannen van het dak. Hier is coach Dina reuze trots op!!!

Dankzij een mooie 0-6 winst op Wellington konden ze hun gedeelde 3e plaats (met 3e andere ploegen) verbronzen tot een echte ongedeelde 3e plaats. Uiteraard onder aanmoedigend applaus van de vele aanwezige ouders.

Ook topmanager Jacqueline, die steeds zorgt dat alles in goede banen wordt geleid, zetten alle ouders van de speelsters langs deze weg graag in de bloemetjes!

een TOPTEAM

Na vier jaar Braxgata heeft Barbara beslist om terug te gaan naar Gantoise, de Club waar het voor haar allemaal begon.  Babs, we weten dat de beslissing voor jou niet evident was, maar verstaan ook dat het traject Gent-Boom niet evident is. 

We weten ook dat je er alles aan zal doen om er de volgende matchen het maximum uit te halen. Bedankt voor je drive, inzet en hockeypassie.  Braxgata wenst je het allerbeste! 

Week op week kan coach Dina Algora Rodriguez elke zaterdag uit de groep van 23 speelsters een enthousiast en gemotiveerd team op het veld zetten. Dina deed hen niet enkel stijgen in de reeks tot VHL 1A maar na een prachtige match op 1 mei tegen Mechelse, staan ze in deze reeks los eerste!  Dikke proficiat aan dit team!

Heb jij een leuk bericht voor de nieuwsletter of heb jij tijd en zin om het communicatieteam te versterken? Heb je passie voor hockey, passie voor Brax en een beetje tijd om onze club te ondersteunen met leuke berichtjes foto's en tweets op Brax social media. Contacteer communicatie@braxgata.be

WE ZIJN ALTIJD OP ZOEK NAAR LEUKE CONTENT VOOR NEWSLETTER EN SOCIAL MEDIA ! 

Vorige zaterdag won U16G4 zijn derde wedstrijd op rij. Coach Julie en meter Berta begeleidden de meisjes van aan de kant en Temse werd met 3-1 terug huiswaarts gestuurd. Deze 'Little Unicorns' kunnen ook altijd rekenen op hun trouwe supporters aan de kant. Hopelijk kunnen zij hun zegereeks verder zetten ! Succes girls !

Braxgata is weer een Nationale arbiter rijker! Gefeliciteerd Tanguy van Aert. Hij slaagde voor zijn examen afgelopen zaterdag. Hij floot de wedstrijd van U19B en werd beoordeeld door bondscheidsrechters en coaches.  Accenten worden gelegd op looplijnen, spelregels en fluitsignalen.  Vanaf nu mag Tanguy alle Nationale jeugdwedstrijden U14- U19 fluiten.  Heb jij ook interesse in arbitrage? Contacteer Patrick1janssens@gmail.com

Braxgata is FIER om te melden dat Pauline Cuypers haar eerste internationale selectie beet heeft als scheidsrechter.  Ze gaat namelijk van 14 tot 20 juli het U18Girls 6 Nations tournament fluiten in Eindhoven. 

Sebastien Michielsen was aangeduid om de KO16 EHL te Eindhoven te fluiten met als bekroning de wedstrijd voor de 3de plaats tussen Mannheimer HC en Real Club de Polo! Van daaruit is hij onmiddellijk richting Kuala Lumpur (Maleisië) vertrokken waar hij aangeduid is om de FIH Series Finals te gaan fluiten.

Momenteel heeft Brax 1 internationale scheidsrechter, 11 Nationale scheidsrechters, 6 Club Umpires en +/- 12 cel scheidsrechters.  Dit natuurlijk naast alle vrijwillige scheidsrechters, al dan niet reeds houder van het diploma voor Theoretisch Scheidsrechter.  In de loop van de volgende weken gaat er 1 persoon het Nationaal scheidsrechtersexaam afleggen en 2 personen het examen Club Umpire.

Ben je geïnteresseerd in arbitrage en wil je je eerste stappen willen zetten bij ons op de club aarzel dan niet om de cel scheidsrechters te contacteren via patrick1janssens@gmail.com . Wij zullen jullie dan begeleiden en helpen bij je eerste stappen in de wondere wereld van arbitrage. Waag jullie kans, het is ongelooflijk de moeite!

 

 

 

Braxer Pauline Cuypers links op de foto met collega arbiter Anne van den Bosch.

 

Ondanks een mooi uitgebalanceerd programma waarbij ook aan ontspanning gedacht werd, gooit het preventieve waterbeleid van de Prefectuur van Nord Pas de Calais, op woensdagavond alles en iedereen overhoop. Er geldt namelijk een algemene beperking op waterverbruik en daardoor ook een algemeen sproeiverbod tussen 09u00 en 19u00. Hierdoor worden alle geplande wedstrijden vervroegd en/of verlaat en worden deze simultaan gespeeld op 2 velden.  Onze kwalificatiewedstrijden vinden allemaal plaats om 19u30.

Met de belangrijke komende wedstrijden van de Play Offs in het achterhoofd wordt door de Staff beslist dat er bij elke wedstrijd een aantal Dames rust nemen en niet op het veld zullen verschijnen. Hierdoor wordt elke wedstrijd gespeeld door 11, 12 of 13 speelsters en zijn de wissels beperkt of onbestaand.

Braxgata legt een nieuwe reserve aan van jeugdtrainers voor volgend seizoen.  Vanaf geboortejaar 2005 en ouder, kan je je opgegeven als nieuwe trainer/trainster.  Opleiding wordt nog voorzien dit seizoen.

Op woensdag 24 april gaat er een infovergadering door op Braxgata, vergaderzaal boven het clubhuis, van 13:30 tot 14:00u, met daarna reeds praktijk op het veld (deelnemers in hockeykleding dus).  Een eerste kennismaking en opleiding als trainer 'on the field', als assistent bij een ervaren trainer, op woensdagen 24 april, 8 mei en 15 mei (14:00 tot 15:15 u).  Je krijgt de kans om te ervaren wat training geven is en of het je al dan niet ligt.  Hebben we een klik, dan kan je volgend jaar toegevoegd worden aan de trainersstaf ;-).

Leiding nemen en geven, is een enorme leerschool en troef voor je latere werksituatie. En je krijgt er volgend seizoen ook nog een vergoeding voor!  Lijkt training geven je wat, graag dan snel een mailtje naar koen.van.praet@skynet.be  (met je naam, voornaam, geboortejaar, huidige ploeg, jouw GSM-nummer, en je eigen email-adres).

Dames 1 heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het Belgisch kampioenschap. Als nummer 1 van hun poule spelen ze tegen de nummer 4 van de andere poule: Victory. De strijd om een plek in de halve finale wordt beslist in 2 wedstrijden. Bij een gelijk aantal punten na 2 wedstrijden volgen shoot-outs direct na de tweede wedstrijd… en deze vindt plaats op BRAX!

Op zondag 14 april spelen we de eerste wedstrijd om 12u00 op Victory. De beslissing valt dan 2 weken later op zondag 28 april om 12u00 op Braxgata. Het zullen zeker geen gemakkelijke wedstrijden worden. De (enige) wedstrijd tussen Victory en Braxgata in de competitie eindigde in 1-1. Vandaar een warme oproep: hou je agenda vrij en supporter onze dames naar de overwinning. 

Kwartfinale zondag 14 april: 12u00 UIT Victory – Brax   

Kwartfinale zondag 28 april: 12u00 THUIS Brax – Victory

Trainingsschema

Uitslagen en rangschikking
Ongeval en andere formulieren
Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
20/11
Eimear Godden
20/11
Laurent Leclercq
22/11
William Ceulemans
23/11
Louic Lunders
23/11
Jan Dedrie
24/11
Jacqueline Heijs
24/11
MANU DEVRIENDT
SocialMedia
 
  
Kalender
  November 2019  
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
  December 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Zoek op deze site:

© 2019, website powered by Twizzit.com