Info en inschrijvingsformulieren

Nog niet ingeschreven voor de Zomerhockeystages? Schrijf je dan snel in via onderstaande links! 

Juli:  1 tot 5 juli voor keepers en voor veldspelers

Augustus:  19 tot 23 augustus voor keepers en voor veldspelers

Het indoorseizoen is gedaan maar… nog even dit: Braxgata had dit maar liefst jaar 38 ploegen ingeschreven voor de zaalcompetitie.  Hierdoor hebben de vaste keepers vaak dubbele matchen moeten spelen om alle teams te helpen. Vele kilometers zijn hiervoor afgelegd. Zater- en zondagen werden gereserveerd voor indoorhockey. 

Bij deze willen wij jullie - ouders en keepers - enorm bedanken het engagement en de flexibiliteit. En een welverdiend applaus voor Alice Rooms die als speelster heel stoer de rol van keepster aannam voor de indoormatchen. 

Hieronder een coole foto van keepster An-Sofie Marien die heel veel teams heeft geholpen. Hier met indoor U16G2
Braxgata is FIER op jullie! #wijzijnbrax

Op 30 januari werden zo’n 30 Braxgata Business Club leden hartelijk ontvangen door onze Main Partner Cronos. CEO Dirk Deroost presenteerde de impressionante ontwikkeling van het bedrijf opgericht in 1992. Met nu inmiddels 400 New Tech bedrijven onder beheer en jaarlijks 500 tot 1000 nieuwe medewerkers is Cronos geworden tot één van de grootste onafhankelijke NEW TECH / IT bedrijven in België. We maakten kennis met nieuwe technologieën waar we allemaal snel mee te maken zullen krijgen. Erg indrukwekkend ! Bravo Cronos!

De BBC staat open voor iedereen! Interesse om lid worden? Wil je weten hoe je kan profiteren van voordelen die het lidmaatschap met zich meebrengt? Stuur een mailtje naar marieke.puts@telenet.be . De Braxgata Business Club telt nu al meer dan 50 leden.

De Nederlandse vice-wereldkampioen Bob de Voogd (30) speelt vanaf volgend seizoen voor Hockeyclub Braxgata uit Boom. Bob de Voogd is international bij het Nederlands Elftal. Tijdens het recente wereldkampioenschap in India veroverde Bob – samen met toekomstig ploeggenoot Sander Baart – de zilveren medaille. Bob heeft al 2 Olympische Spelen (met zilver in Londen en een 4e plaats in Rio) achter de rug en heeft 133 Caps op zijn naam staan. Op dit moment speelt Bob bij Oranje Rood in Eindhoven waar hij het seizoen graag met prijzen (Nederlands kampioenschap en Euro Hockey League) wil afsluiten.

Hieronder een gesprek met Bob de Voogd.

Kan je iets vertellen over jouw achtergrond?

Net zoals iedereen ben ik al jong begonnen met hockeyen. Op 5-jarige leeftijd ben ik lid geworden van HC Helmond. Daar heb ik tot mijn 16de gespeeld. Daarna ben ik 3 jaar bij HC Den Bosch in de hoofdklasse gaan hockeyen. Op mijn 19de ben ik naar het toenmalige Oranje Zwart uit Eindhoven vertrokken. Deze club is 2 jaar geleden gefuseerd tot Oranje Rood.

Je speelt al 12 jaar bij Oranje Rood. Waarom ga je Oranje Rood verlaten?

Het was voor mij ook een moeilijke keuze. Ik kon natuurlijk bij Oranje Rood blijven. Een mooie club en een fantastisch team met vrienden waarmee ik vele jaren succesvol heb samengespeeld. Door bij Oranje Rood te blijven zou ik dan ook zeker mijn hockeycarrière daar afsluiten.

Hierbij de kalender voor tweede helft van het seizoen voor alle U10, U12, U14 en U16 spelers die zich in september hiervoor reeds inschreven.

 

Klik op deze link om deze mooie momenten te ontdekken of te herbeleven

Misschien heb je al gehoord van de BBC, misschien nog niet…

Wij geven je graag wat meer informatie over deze fijne groep Braxers met een hart voor onze club. Momenteel bestaat de BBC uit zo’n 50-tal leden: dames, heren, spelend bij Brax of ouders van Braxer(tje)s en uiteraard onze main partners. Geen club van hotemetoten en formele bijeenkomsten maar een leuke verzameling enthousiaste mensen en originele events. Deze groep willen we graag nog uitbreiden.

Lid worden van de BBC heeft een aantal voordelen:
> toegang tot een netwerk om je zakelijke relaties uit te breiden
> jaarlijks 6 leuke netwerkevenementen op verschillende locaties en zeer divers van inhoud (voorbeelden uit het verleden: Havenhuis, J&M catering, Ceo Luchthaven Deurne, Brouwerij Duvel,…)

De balmadammen danken alle leden voor een Great Edition of the Braxbal!  Dank ook aan alle partners voor hun bijdrage aan deze geweldige editie! Wat ons betreft was het een echt Braxfeestje waar we met z’n allen trots op mogen zijn. 

JR didn’t got killed and is alive and kicking again, Sammy Jo and all of her Friends played their games well, vele Lucies & Adams vonden elkaar op de dancefloor en Sue Ellen was niet alleen tijdens haar bezoek aan ons bal…… Our Oil Baron’s Ball was Amazing thanks to you!

 

Als meter van de U14G2 ben ik heel trots op de meisjes. Ze hebben het eerste deel van het seizoen in glans afgerond. De meisjes hebben als laatste match een zeer sterke prestatie neergelegd waar iedereen individueel en als ploeg sterk was.

Nadien hebben de meisjes, Owen en ikzelf kunnen genieten van een geweldige teambuilding; crazy carting, lasershoot en pannenkoeken. We hebben goed gelachen met alle snelheidsduivels die tijdens de carting uit de bocht vlogen waarbij Owen en ikzelf er zeker en vast bij geteld mogen worden. 
Ik hoop dat het tweede deel van het seizoen zowel qua prestatie als de teamspirit kan behouden worden. 

Laura Cornette (meter U14G2)

Een hele dikke proficiat aan alle BRAX-jongens en -meisjes die gestart zijn aan hun BeGold Districtseizoen: 

Boys°2005
: Damien Guinotte (BeGold); Arne Buys; Din Israel; Renaud Vannieuwenhuyse (BeGold); Max Vercauteren (BeGold)

Girls°2005: Louise Dewaet (BeGold); Florence Van Raemdonck (BeGold); Juliette Broeders (Testplayer)
 
Boys°2006: Nicolas Roels; Leon Böhne; Victor Desmet; Louis Orban; Julien Rammant
 
Girls°2006: Sterre Jammaers

Osaka heeft tijdens de herfstvakantie al onze Brax wedstrijdshirts bedrukt met het Protime logo. De shirts kunnen woensdag en vrijdag PER PLOEG weer afgehaald worden in het Braxhouse.

Afhalen kan:
- Woensdag 7/11 van 14.15u - 18.15u
- Vrijdag 9/11 van 18u tot 21.15u

Mocht je vragen hebben, mag je altijd bellen of mailen naar Veronique Maes vero@remagine.be  (0495/29.62.42) of
Evelyn Dewaele  Evelyn.Dewaele@telenet.Be  (0475/58.67.52).

Op zondag 4 november zullen de beste speelsters en spelers van het hockeyseizoen 2017-2018 verkozen worden tijdens de Golden Stick Night.

Wij zijn superfier dat de volgende Braxers genomineerd werden

* Loïck Luypaert - Heren
* Barbara Nelen - Dames
* Lien Hillewaert - Beloften Dames
* Pauline Cuypers - beloftescheidsrechter van het Jaar
* Sebastien Michielsen - Mannelijke Scheidsrechter van het Jaar

Op zondag 21 oktober legden 2 van onze Braxers hun examen Nationale scheidsrechter af op de terreinen van White Star en zoals we ondertussen gewoon zijn van onze arbiters, slaagden ze ook alle twee! 

Arnaud Kennes en Thibaut Dehennin zijn na Club Umpire nu dus ook Nationale scheidsrechter.  Enkele jaren geleden zijn zij begonnen bij ons op de club als lid van de scheidsrechterscel en we zijn dus als Braxgata super FIER op hun prestatie!!  Een dikke proficiat aan hun allebei!

Op deze website kan je onder "Mijn Braxgata" info vinden over de Belgium Hockey App.

Vanaf nu kan je je Brax Osaka shirt inleveren ( graag per team!) voor opdruk hoofdsponsor Protime.
- Iedereen met een nieuw Osaka shirt levert  dit (liefst per ploeg) in op Braxgata. Indien geen naam of nummer dan duidelijk van naamtag voorzien!

Inleveren van de shirts kan:
Woensdag 24/10: 14u00 tot 18u15
Donderdag 25/10: 18u15 tot 21u00
Vrijdag 26/10 : 17u15 tot 21.u30

Teams die 27 of 28 oktober nog een wedstrijd spelen nemen contact met marieke.puts@telenet.be of 0476205196 om ophaal/inlevermoment af te spreken.

- Het textielcomité zorgt dat de shirts door Osaka bedrukt worden met Protime (kwaliteit 100% gegarandeerd)

Trainingsschema

Uitslagen en rangschikking
Ongeval en andere formulieren
Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
18/09
Storm Meskens
18/09
Phil Peeters
18/09
Dirk Alshuth
18/09
Pascal Guinotte
18/09
Cedric Florus
18/09
Toon Luyten
19/09
Mette Baeyaert
SocialMedia
 
  
Kalender
  September 2019  
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
  October 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Zoek op deze site:

© 2019, website powered by Twizzit.com