De Braxgata Business Club brengt mensen met interessante zakelijke contacten samen, die meteen al één gemeenschappelijke deler hebben: een warm hart voor hockey en voor de club.

We willen onze leden de mogelijkheid geven hun professionele kenniskring te verruimen en nieuwe businessrelaties aan te gaan. Uiteraard helpt u mee de grote Braxgatadroom te verwezenlijken: DE top hockeyclub blijven van België!

Onze BBC formule

Jaarlijks worden er verscheidene events georganiseerd. Deze gaan zowel in ons vertrouwd clubhuis door alsook op unieke locaties met interessante sprekers. We maken kennis met spelers en coachen, luisteren naar special guests vanuit de sportwereld, nemen deel aan bedrijfsbezoeken en events. Dit alles met een hapje en een drankje in een sympathieke en sportieve sfeer.

Een greep uit de activiteiten die al passeerden:

· Bedrijfsbezoeken Protime, Niko, De Bie Printing, Het Havenhuis Antwerpen, Louwers Hanique en Coca Cola.

· Optreden Grun Blaivers bij opening Elisabethzaal

· Lunches in Braxhouse met sprekers als coachen van Lions en Panthers

Braxgata Business Club lidmaatschap

Het jaarlijkse lidgeld bedraagt 1250 euro (excl.btw). Hiervan wordt 40% geïnvesteerd in de activiteiten van de Business Club; het andere gedeelte wordt rechtstreeks aangewend ter ondersteuning van onze hockeyclub.

Het lidmaatschap van de BBC kan ook gecombineerd worden met ruimere sponsoring mogelijkheden bij Braxgata.

Uw lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd, behoudens schriftelijke opzeg uiterlijk 2 maanden voor einde kalenderjaar (van 1 januari t/m 31 december). Lidgelden worden pro rata berekend bij toetreding in de loop van het jaar

BBC-lid worden?

Wenst u graag deel uit te maken van onze Braxgata Business Club of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Koen Van Guijze: koen.vg@accessori-project.be