Binnen Braxgata HC willen we graag hockey voor iedereen toegankelijk maken.

Onze club zet dan ook al sinds 2014 zijn deuren open voor mensen met een lichte mentale, fysieke of psychische beperking, "onze G-force".


Waarom G-Hockey?

Het doel van G-hockey is om kinderen vanaf 8 jaar en jong volwassenen met een licht verstandelijke of motorische beperking plezier en voldoening te laten beleven aan hockey en spelactiviteiten, net als alle andere hockeyers.

Als club willen we ook aan deze jongens en meisjes de kans bieden om volwaardig deel te nemen aan ons clubleven.

G-hockeyleden zijn gewoon lid van de hockeyclub met alle daarbij behorende activiteiten.  Dit bevordert de integratie met de andere jeugdleden. Door daarnaast op een druk moment op woensdag te trainen, ziet iedereen dat G-hockeyers erbij horen!

 

Waar en wanneer?

Op woensdagmiddag op Braxgata.

Samen met je ouder(s) of begeleider, word je elke woensdag verwacht om 16u45. De trainingen worden onder deskundige begeleiding gegeven van 17u00 tot 18u00.

Nadien is er tijd om na te praten en iets te drinken. De trainingen starten telkens in september en lopen tot eind mei (behalve tijdens de schoolvakanties).

Wedstrijden

Onze G-Force krijgt geregeld de kans om deel te nemen aan wedstrijden en tornooien. Er is geen verplichting tot deelname en bij Braxgata ligt de nadruk voor de G-hockey steeds op fun. 

Interesse?

Kom zelf eens uitproberen of hockey je bevalt. Trek je trainingskleren en sportschoenen aan. Voor de kennismaking zorgen wij voor de stick.  De eerste 3 trainingen zijn gratis.

Aanmelden voor de proeflessen of lidmaatschap doe je via onze website.

Wij contacteren jou voor een eerste kennismakingsgesprek.

 

Info?

Voor uitleg en informatie over G-hockey kan je een mail sturen naar GForce@braxgata.be

Je kan onze G-Force ook volgen op https://www.facebook.com/ghockeybraxgata/ 

Met dank aan de volgende partners voor hun steun aan onze G-Force.
  
https://www.sport.vlaanderen/ 
https://twitter.com/hashtag/sportersbelevenmeer