Na de overwinning zondag hebben Judith,Laura, Pauline,Barbara, Berta, Louise, Lien en Elena van Dames 1 nog een clinic gegeven aan de U10 G1. Deze meisjes wonnen een tijdje terug de spandoekenwedstrijd en hadden dit nog tegoed.  De reacties op de clinic waren geweldig, de meisjes maar ook de dames waren laaiend enthousiast. 

Ondanks de koude en de regen was de clinic een groot succes! We hebben met veel plezier onze beste skills en technische inzichten aan de meisjes doorgegeven. De U10 G1 is een ploeg vol talent, energie en enthousiasme. Ze wilden graag het backhandschot en shootouts leren. Na een uurtje clinic kent het backhandschot geen geheimen meer voor deze ploeg en zijn veel meisjes heeeel dichtbij een succesvolle shoot-out geraakt tegen Elena, toch wel keepster van de nationale ploeg! 

Kortom, het was een dag om in te kaderen. #wijzijnbrax

Ook voor de G-Force was de zondag er eentje om niet snel te vergeten. De jongens en meisjes, en hun topcoach Jonas, trotseerden weer en wind en speelden een leuke wedstrijd tegen de G-hockeyers van Wellington. Ze kregen daarbij versterking van niemand minder dan Loïck, Hugo, Alexis, Anton, Sander en Tobias van Heren 1.

#wijzijnbrax