Onze Heren 1 spelen om 12.30 uur thuis tegen Gantoise. Alles wordt rechtsreeks uitgezonden op PLAY SPORTS.  Maar blijf niet voor je TV zitten, zie dat je zelf op TV komt en kom naar BRAX.  Na de overwinning van donderdag tegen Leo was de reactie van hun coach: "Brax heeft mede gewonnen door het enthousiasme van hun supporters; zij stuwden in het derde en vierde kwart hun team vooruit". Ook onze eigen spelers en staf bevestigden hoe belangrijk de steun van de twaalfde man is geweest.  Mogen wij dan ook vragen dat onze leden zondag terug massaal aanwezig zijn ?

Om alles wat gezelliger te maken hebben wij een aantal "one euro deals" voorzien en belonen wij de jeugdteams die met hun spandoeken aanwezig zijn met gratis pannenkoeken. En je kan ervan op aan dat je zeker op TV zal komen.  De "one euro deals" zijn : Hotdog, 2 pannenkoeken, heerlijke soep of een jeneverke....  Laat ons van Brax een oninneembare burcht maken!!!  Bij een overwinning komt er misschien nog een gratis ..... aan.

Om16.00 uur spelen onze Dames op Gantoise. Het mooie hockey van de voorbije week laat het beste verhopen.  Onze beide eerste teams zitten in een opwaartse spiraal . Mooi om te zien.

Donderdag speelt H1 om 20u30 een inhaalwedstrijd tegen Leopold en zondag om 12u30 tegen Gantoise. Zondag spelen we reeds om 12u30. 
Wij willen zondag zo veel mogelijk supporters op Brax en doen een warme oproep om massaal aanwezig te zijn. Het team heeft jullie nodig. De steun van onze supporters kan de balans in goede richting doen overslaan.
En uiteraard zou het ook top zijn dat we nu donderdag reeds massaal aanwezig zijn.

This Friday we come to your club Braxgata.
From 16h till 21h you will be able to buy your new winter garderobe, a sparkling Dallasty Braxball outfit or to order a unique handmade knitwear/piece.  You only know a woman by her jewelry ... we have a whole range of handmade jewelry in silver, brass, cowhorn, leather...

Hope to see you all this Friday! Sun will shine and the lovely atmosphere of Brax will already be there

HOCKEY - HALLOWEEN - PIZZAFESTIJN! Deze combi wil je niet missen!

Inschrijven kan nog tot 21 oktober! Daarna sluiten we de inschrijvingen voor ons kamp onherroepelijk af! 

Dit jaar introduceerden Braxgata het peter/meterschap bij jeugdteams. Spelers van dames en heren 1 werden gekoppeld aan een jeugdploeg.

Manager Caroline Wuytack : "Pauline Leclef is al komen kijken naar een thuismatch van U14G-3! De meisjes vinden het fantastisch! Ik vind het super dat de club dit doet. Het zijn de eerste ploegen naar wie ze opkijken! Bovendien voelen de niet 1-ploegen zich ook zo wat specialer. Top geregeld!"
Ook Lore Hillewaert kwam al enkele keren de vaste coach van U10G3 vervangen. TOPPPPP !

Met veel enthousiasme gingen de BRAX SOX over de toonbank ... Om daarna helaas te moeten vaststellen dat de kwaliteit ervan niet voldoet en de kousen bovendien erg smal zijn. 

Osaka zit erg verveeld met deze situatie en heeft ondertussen een nieuwe kousenproducent gevonden.

De nieuwe kousen zitten momenteel nog in de testfase en zullen nadien zo snel mogelijk in productie gaan. Wanneer ze klaar en geleverd zijn, mogen jullie de huidige Osaka kousen, gedragen of niet, inruilen voor een nieuw paar!

Een avond-tornooi & party voor +30-igers 

- Een combinatie van SPORT, FOOD, FUN & PARTY (ft DJ Light)
- winst van deze leuke activiteit gaat naar een Music for Life actie 
- een 3-tal wedstrijdjes met teams van 8 spelers (geen keeper), idealiter ben je met 10-12 (meer mag ook)
schrijf je ploeg in bij Brax.for.Life@gmail.com
- Deelnameprijs/persoon: 25€ voor sport, food, fun & party
- Supporters en sympathisanten ook erg welkom aan dezelfde bijdrage.

Weten jullie waar Braxers het meeste online shoppen? 
Collect & Go? Nee, staat slechts op plaats 5..., Cheaptickets misschien? Neen, dat is plaats 4..., Coolblue dan? Je komt in de buurt ... het wordt warmer…, De bijenkorf? Die haalt mooi zilver … maar geen goud.. .
Het is … tromgeroffel … Booking.com die de meest gebruikte online shop is door Braxers!

Nu zondag is het niet alleen verkiezingsdag, maar ook een dag om andere keuzes te maken.
Onze Dames en Heren spelen beiden tegen Watducks. Heren1 uit en Dames1 thuis (vreemde denkwijzes bij de kalendercommissie…).

Play Sports heeft gevraagd om de match van de Heren - die live zal uitgezonden worden - te vervroegen naar 12u30 zodat er minder concurrentie is van andere sporten en de wedstrijd op het eerste kanaal dan kan uitgezonden worden. Gegarandeerd veel meer kijkers op die manier.
De match van onze Dames wordt verlaat naar 16u op BRAX (origineel gepland om 12u).

Je hebt dus meerdere opties:

  • Eerst naar Watducks en daarna naar BRAX
  • Match Heren live op Play Sports kijken en daarna naar BRAX
  • Thuisblijven en alle verkiezingsresultaten analyseren (NOT :-)

Wij verwachten jullie in ieder geval zeker op BRAX om 16u !!!!

Sinds kort kan je, zoals tot vorig seizoen in DimaSports, overzichten qua uitslagen en rangschikking van teams, divisies, alle teams van een club edm bekijken via de website van de KBHB/VHL.  Je vindt de link naar deze toepassing in de linkerkolom op onze website.  

Van zaterdag 6 oktober tot en met zondag 14 oktober organiseert de federatie (KBHB en VHL) i.s.m. de Vlaamse Sportfederatie, de jaarlijkse «Week van de Official».
Help jij mee om al onze hockey scheidsrechters en officials eens goed in de schijnwerpers te zetten? Zij leiden wekelijks jullie wedstrijden in goede banen en ook zij zetten zich elk weekend volledig in om jouw wedstrijd vlot te laten verlopen. Zonder scheidsrechters, geen hockey!

Toon tijdens de “Week van de Official” jouw appreciatie tegenover de scheidsrechters en laten we samen op deze manier ALLE scheidsrechters én officials in de kijker zetten!

Allez, shoppen maar! ... zonder schuldgevoel want het is voor Brax !
 
Ga via Trooper naar je favoriete webwinkel en daarmee steun je Brax ! 
 
Brax heeft een unieke Trooperpagina www.trooper.be/braxgata Via deze pagina kunnen leden, supporters, sympathisanten simpelweg al hun online aankopen doen bij de partnershops.
Door via de Trooperpagina van Brax naar een online shop te surfen, weten de online shops dat je Brax wil steunen.
Een account aanmaken of inloggen is niet nodig. De link houdt alle gegevens bij waardoor je ook geen codes moet ingeven.
Jij betaalt geen euro extra, maar voor elke aankoop ontvangt Brax een leuk bedrag!

Op basis van de in Twizzit aanwezige informatie zijn voor alle jonge leden tot en met U16 één of twee emailadressen van de ouders opgeladen in Sportlink.  Ouders kunnen nu o.a. de privacy parameters van hun kinderen aanpassen als die "afgeschermd" staan.  Hoe je dat moet doen vind je door hier te klikken.  Het is een aanrader om de video te bekijken. 

Ben je benieuwd naar wat je kinderen op het hockeyveld allemaal leren? of wil je je conditie op peil houden? of heb je soms zin om in teamverband sport en plezier te combineren?

Dan zijn de Allstars met training op donderdagavond misschien wel iets voor jou? De eerstvolgende data zijn: 4/10, 11/10 en 18/10. Verzamelen vanaf 20.30 voor de training, einde training is om 22.30.  

Apotheek Dolhain verlengt contract met Braxgata en ondersteunt onze club de volgende 3 jaren met zijn deskundig advies en de producten van het nieuwe Belgische topmerk 6D Sports Nutrition.

Kristof Dolhain is apotheker in Brasschaat en heeft een unieke expertise opgebouwd op het gebied van sportvoeding en wetenschappelijk onderbouwde supplementen. Deze knowhow stelt hij graag ook de komende jaren ter beschikking van de club en al haar leden en symphatisanten.

Uitslagen en rangschikking

Theoretisch Scheidsrechter via e-learning
What's for dinner this Friday?
Wat staat er te gebeuren ?
Gefeliciteerd !
21/10
Louise Smits
21/10
Mats Hannes
21/10
Rodolfo Perez
21/10
Baudouin Caeymaex
21/10
Victor Desmet
21/10
Helle Verlinden
22/10
Marieke Puts
SocialMedia
 
  
Kalender
  October 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
  November 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Zoek op deze site:

Braxgata Hockey Club    |    Prov. Recreatriedomein De Schorre   |   2850 Boom   |   secretaris@braxgata.be

© 2016, website powered by Twizzit.com