U14G1

Het was spannend tot de voorlaatste wedstrijd, maar daar deden ze wat ze moesten doen om hun plaatsje in Eredivisie volgend jaar opnieuw te claimen: tegenpartij achterlaten met een 2-5 overwinning! Proficiat girls & coach Alexis!

U14G2

Leuke ploeg, goede sfeer en vooral ook de juiste hockey spirit! Bijgestaan door 2 topcoaches: H1 Owen Magee en meter D1 Laura Cornette. Voor vele meisjes de overgang naar een groot veld, maar ze hebben dit super gedaan, elke week trouw op post. In de 2de ronde steeds zeer vroeg; bijna alle wedstrijden werden in het vroege ochtendgloren gespeeld, sommigen moesten op zaterdag zelfs vroeger uit de veren dan tijdens de week. Maar ze stonden er elke week zonder mopperen! Met als gevolg een knappe 3de plaats in VHL2: top gedaan meisjes!

U14G3

Dit geweldige team speelde in VHL3 en moest in de voorlaatste wedstrijd jammer genoeg de duimen leggen tegen Keerbergen voor de titel. Maar wat een match tegen de uiteindelijke kampioen! Ouders en supporters hebben de meisjes boven zichzelf zien uitstijgen. Het blijven vechten voor de bal, baldribbels, open trekken, tactische bewegingen,… fantastisch. Ze eindigen het seizoen op een mooie 2de plaats, dank je wel coach Manon en trainster Stien! Knappe prestatie!