Vanaf heden is DNA Hockey in Boom onze retailpartner. Het Braxgata tenue is daar vanaf heden verkrijgbaar. Het braxgata wedstrijdtenue is verplicht voor alle spelers die uitkomen in de competitie. Het bestaat uit een Osaka shirt, short of rok en kousen.

Ook het bedrukken van shirts met naam en/of nummer moet bij DNA Hockey gebeuren. Enkel Osaka nummers zijn toegestaan op onze Brax shirts! Dus niet uitwijken naar een andere drukker! 

Helaas is de levering van printnummers door Osaka vertraagd en kunnen er momenteel geen rugnummers gedrukt worden. Dit ligt niet aan DNA Hockey en niet aan Braxgata. Osaka doet het uiterste om dit in orde te brengen. 
De rugnummers zijn voor alle teams vanaf u14 , vanaf de eerste speeldag 7 september, verplicht. Er is dus nog even tijd. Volg wel vast de procedure voor printen volgens link hieronder. 

Hoe shirt laten bedrukken bij DNA Hockey?

De bedrukking van een NUMMER en/of NAAM moet EERST op voorhand aangekondigd worden en dan kan je een paar dagen later langskomen om je shirt te laten bedrukken…

Kijk op onze sociale media voor de communicatie.

Op onze website vind je de nodige informatie over de bedrukkingsprocedure.

Klanten die zich zonder voorafgaande aankondiging komen aanmelden kunnen in de meeste gevallen NIET onmiddellijk geholpen worden vanwege onze drukplanning én klanten die de procedure wél correct volgen.

www.dnahockey.be
https://www.facebook.com/dnahockey