Huur schermen voor je evenement bij Novid

Novid verhuurt audiovisueel materiaal voor evenementen zoals sportevents, beurzen, festivals, vergaderingen. Het verhuurbedrijf uit Waarloos staat klaar met creatief en technisch advies. 

Een scherm huren, daar komt veel meer bij kijken dan je in eerste instantie had gedacht. Maar daar heb je Novid voor! Om het juiste, professionele scherm te kiezen zodat je kan schitteren. De projectmanagers van Novid stellen hun technische expertise en creativiteit graag ter beschikking. Om het scherm veilig te plaatsen, om ervoor te zorgen dat het werkt en straks, voor een efficiënte afbouw. De videotechniekers halen met plezier alles voor je uit de kast (of uit de flightcase ).

Waarom samenwerken met Novid?

Novid kent de grillige deadlines in de evenementensector, ze weten hoeveel mensen en partijen er betrokken kunnen zijn en ze begrijpen de complexiteit van de projecten. Ze bieden betrouwbare oplossingen gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in de audiovisuele sector. “Wij doen alleen waar we goed in zijn!”, besluit oprichter Wouter Van Beirendonck.

You make it real, samen met Novid.

https://www.novid.be