Beleef autosport veilig, maar écht.

Braxgata Hockey Club is trots Inkart tot één van zijn sponsors te mogen verwelkomen. Inkart en Braxgata zijn een samenwerkingsengagement voor 3 seizoenen aan gegaan. We delen dezelfde waarden zoals sporten met respect voor tegenstanders, teamspirit en veel plezier maken.

Inkart is het meest toonaangevende kartingcenter van België. Het indoor en outdoor kartingcenter is gesitueerd langs de A12 in Puurs tussen Brussel en Antwerpen. Meer dan 500 bedrijven stellen hun vertrouwen in Inkart en ook de 85.000 leden blijven trouw. Fun en full-service staan bij Inkart altijd centraal, van start tot finish.

Want Inkart is veel meer dan een kartingcenter. Het is een gebeuren op zich. Zowel voor bedrijven als voor particulieren worden er tal van kartingevenementen opgezet. Afhankelijk van de weersomstandigheden kan de race binnen én buiten plaatsvinden en in de zomervakantie zelfs op een circuit van meer dan 1 km. Ideaal voor een teambuilding voor uw personeel. Of gewoon voor de fun met vrienden.

Bovendien kan je ook lekker eten en drinken bij Inkart. Kwaliteit staat centraal in elk aspect van uw beleving. De chefs en hun team werken met dagverse producten en bieden u een gevarieerd aanbod aan originele en heerlijke gerechten.