Dames 1 wint met 4-1 van Herakles

Onze dames 1 zijn de afgelopen zondag met 1-4 gaan winnen bij Herakles. Een zeer verdiende overwinning!

Hiermee heeft dames 1 de aansluiting met de top 4 behouden. De komende weken staan voor hockey minnend België bij de Red Panthers in het teken van de kwalificatie voor de Olympische Spelen van Tokio 2020. Maar liefst 5 Braxers (Judith, Louise, Lien, Pauline en Aline) maken deel uit van de selectie van de Red Panthers die november in China in duel over 2 wedstrijden gaan strijden voor een plek op de Olympische Spelen. Ook onze 2 Canadese meisjes (Kathleen en Shanlee) strijden eind oktober in een dubbele wedstrijd tegen Ierland voor hun droom, deelname aan Tokio 2020!

Allemaal veel succes! Wij zien elkaar terug op vrijdag 8 november voor het thuisduel tegen White Star!

 Heren 1 groeit maar verliest onterecht met 1-2

Brax heren 1 is het jongste team in de Ere Klasse. Maar liefst 8 – door Brax opgeleide spelers van 21 en jonger – bevolken de selectie van 18 spelers. Samen met de staf en de ervaren spelers zijn zij als team bezig met een proces dat stap voor stap moet leiden tot een hoger niveau. Resultaten zijn daarbij niet leidend. Wel heel veel kleine verbeter stappen die gezamenlijk een grote stap voorwaarts betekenen. Afgelopen weekend speelde onze H1 alweer beter dan de week ervoor. Helaas werd dat betere spel niet beloond. Het komend weekend is een volgend moment in dat mooie proces. We ontvangen om 15.00 de Landskampioen van het afgelopen seizoen - Leopold uit Brussel. Het Leopold van Tom Boon die deze zomer de spraakmakende transfer maakt van Racing naar Leopold. Wij nodigen alle Braxers uit om voor heren 1  te komen supporteren! De volgende afspraak is pas weer in november op zondag 10 november. De thuis kraker tegen Herakles. SAVE THE DATE!

Heren 2 neemt 1e plaats in Ereklasse Open League in.

Na 5 wedstrijden staat ons heren 2 FIER boven aan in Ereklasse Open League. Zij spelen komende zondag om 17.00 (na heren 1) hun topper tegen de nummer 2 Oree. Met als inzet de 1e plek in de ranglijst! Komt daarom zondag naar Braxgata! Om 15.00 heren 1 en om 17.00 heren 2!